Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Полтавщині поліцейські провели профілактичні рейди: головна мета – створення належного безпекового середовища в громадах
Опубліковано 08 лютого 2022 року о 16:31

Під час превентивних заходів рейдові групи поліції провели роз’яснювальну роботу серед молоді та склали близько 20 адмінматеріалів на порушників чинного законодавства. Серед виявлених фактів: близько 10 порушень правил продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв, тютюнових виробів, електронних сигарет особам, які не досягли 18-річного віку. Інші ж порушення стосувалися розпивання алкоголю та куріння тютюнових виробів у заборонених законом місцях, порушення порядку провадження господарської діяльності, торгівля пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами та електронними сигаретами з рук, із лотків, у приміщеннях або на територіях, заборонених законом тощо. Із незаконного обігу вилучено тютюнові та  алкогольні вироби. За всіма виявленими фактами поліцією складені адміністративні матеріали, які направлені до адміністративних комісій та суду для прийняття відповідних законних рішень.

Протягом 4-6 лютого на території Полтавської області мобільні групи у складі ювенальної поліції, груп реагування патрульної поліції, дільничних поліцейських, поліцейських офіцерів громад та батальйону поліції особливого призначення провели превентивну роботу з попередження вчинення правопорушень серед неповнолітніх, а також порушень у сфері обігу підакцизної продукції.

Під пильну увагу поліцейських потрапили громадські місця (парки, сквери, двори та під’їзди багатоповерхівок тощо), де найчастіше вчиняються подібні правопорушення. Під час превентивних заходів працівники поліції провели роз’яснювальні бесіди з підлітками щодо заборони вживання алкогольних напоїв, тютюнових виборів та електронних цигарок, а також розповіли про їх шкідливий вплив на здоров’я людини.

Крім того, поліцейські провели роботу серед продавців торгівельних закладів щодо неухильного дотримання чинного законодавства та виключення випадків продажу неповнолітнім алкогольних напоїв і тютюнових виробів.

Робота поліції в даному напрямі триває.

Відділ комунікації поліції Полтавської області
(За інформацією Управління превентивної діяльності поліції Полтавщини,
фото – територіальні підрозділи поліції Полтавської області)

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux