Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Начальник поліції Полтавщини привітав спецпризначенців із четвертою річницею від дня створення підрозділу
Опубліковано 06 грудня 2021 року о 15:48

Євген Рогачов, начальник обласного управління поліції, та Максим Ахрамєєв, заступник начальника поліції області, 6-го грудня привітали працівників батальйону поліції особливого призначення ГУНП Полтавщини з днем створення підрозділу.

Відзначивши вагомий внесок спецпризначенців у загальний результат протидії злочинності на Полтавщині, Євген Рогачов сказав:

«Ваша робота є надзвичайно важливою для суспільства та держави. Адже ви завжди на високому професійному рівні забезпечуєте публічний порядок і безпеку під час проведення масових заходів не лише на території Полтавщини, а й там, де виникає потреба в вашій допомозі. Ваш підрозділ є рушійною силовою підтримкою у протистоянні зі злочинністю та надійною охороною слідчих і оперативних працівників під час проведення розслідувань резонансних кримінальних проваджень. Я вдячний кожному з вас за непросту, але надзвичайно потрібну людям та державі роботу. Бажаю, щоб ви ніколи не змінювали своїм принципам і завжди залишалися вірними Присязі».

За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, наполегливість та високий професіоналізм спецпризначенці заохочені відзнаками та грамотами обласного управління поліції, а також грошовою винагородою.  

Також очільник обласного Главку, з метою покращання матеріально-технічної бази батальйону, вручив начальнику спецпідрозділу Володимиру Негляду ключі від службового автомобіля «RENAULT Sandero», чотири засоби фіксації порушень (бодікамери) та інше спеціальне обладнання, яке необхідне для якісного виконання функціональних обов’язків.

Полковник поліції наголосив особовому складу підрозділу, що керівництво МВС, Нацполу та обласного Главку й надалі піклуватиметься покращанням матеріально-технічної бази підрозділу, умов несення служби, рівня заробітної плати та соціального захисту поліцейських.

У ході спілкування з бійцями Євген Рогачов також акцентував увагу особового складу на безумовному дотриманні дисципліни й законності та заходів безпеки як під час несення служби,  так і в побуті.  

Після урочистих заходів очільник поліції Полтавщини разом із Максимом Ахрамєєвим та Володимиром Неглядом проінспектували умови роботи особового складу та наявну матеріально-технічну базу.  

Відділ комунікації поліції Полтавщини

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux