Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Полтавщині поліцейські повідомили чоловікові про підозру в умисному спричиненні смертельних ушкоджень жителю Лубенського району
Опубліковано 02 серпня 2021 року о 15:02

У результаті проведення оперативно-розшукових та слідчих заходів поліцейські затримали фігуранта, який підозрюється у нанесенні смертельних тілесних ушкоджень місцевому чоловіку. Підозрюваному обрано запобіжний захід – тримання під вартою.  


До поліції Лубенщини 29-го липня, близько 21-ї години, надійшло повідомлення від медиків, що у приватному будинку в селі Залужне, Лубенського району (Оржицька тергромада), виявлено чоловіка із проникаючою колотою раною в області тулуба та численними забоями.
Прибувши на місце події, слідчо-оперативна група оржицької поліції виявила чоловіка, 1949 року народження, з тілесними ушкодженнями. Потерпілого одразу госпіталізували до місцевої лікарні для надання кваліфікованої медичної допомоги та встановлення ступеня тяжкості отриманих тілесних ушкоджень. На жаль, невдовзі від отриманих травм чоловік помер.
Дмитро Майборода, начальник Лубенського районного відділу поліції, повідомив: «Отримавши повідомлення про вчинення кримінального правопорушення, працівники поліції Лубенщини негайно виїхали на місце злочину та розпочали слідчі дії. У ході проведення першочергових оперативно-розшукових та слідчих заходів, особу підозрюваного невдовзі встановили. Ним виявився 57-річний мешканець с. Круподеринці, Лубенського району (Оржицька тергромада). На часі йому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід - тримання під вартою строком на 60 діб».
За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, слідчим, за процесуального керівництва Оржицького відділу Лубенської окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 2 статті 121 Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують всі обставини події. Триває досудове розслідування.
У разі доведення вини судом, фігуранту загрожує до 10-ти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Полтавської області
(за матеріалами Лубенського районного відділу поліції)

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux