Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Полтавщині дільничних офіцерів поліції привітали з 98-ю річницею від дня створення служби
Опубліковано 18 червня 2021 року о 11:15

Сьогодні, 18 червня, 25 чинних офіцерів та ветерани служби отримали нагороди та почесні грамоти МВС, Національної поліції, Головного управління поліції Полтавщини, а також грамоти та подяки від регіональних органів влади та місцевого самоврядування. Ще понад 30 дільничних поліцейських, за сприяння Первинної профспілкової організації Всеукраїнської Профспілки НПУ, отримали грошову винагороду.

З вагомою подією дільничних офіцерів привітав Іван Вигівський, очільник поліції Полтавщини. Він зазначив, що на даний час в населених пунктах області в режимі «24/7» надають послуги громадянам понад 280 офіцерів.

Професія дільничного завжди була і є однією з найбільш відповідальних, оскільки покладені на неї функції й завдання пов’язані із захистом інтересів суспільства. На тлі технічного прогресу, який форсованими темпами впроваджується в поліцейську діяльність, пріоритети залишаються незмінними – служити та захищати життя і здоров’я, права та інтереси людей.

Іван Вигівський наголосив, що за останні 10 років суттєво покращився рівень матеріально-технічної бази. І, відповідно, якісно змінився підхід до роботи. «Ми постійно оновлюємо автопарк і  технічне оснащення служб і підрозділів. Це і GPS-навігація, боді-камери, планшети, оргтехніка та інше. Спільно з місцевими громадами ми створюємо належний безпековий простір в населених пунктах, реалізуючи нові проєкти, такі як: «Безпечне місто», «Безпечний район», «Безпечно село», – повідомив Іван Михайлович.

Полковник поліції подякував всім дільничним, які в різні часи добросовісно виконували свою роботу, за професіоналізм, витримку, силу духу та готовність прийти на допомогу людям. Головний поліцейський області побажав колегам непохитної віри в себе, міцного здоров’я, сили й натхнення для саморозвитку та якісного виконання покладених на поліцію обов’язків.

«Хай ваша самовіддана праця здобуде належну оцінку, повагу і вдячність людей!» -  насамкінець наголосив очільник обласного Главку, Іван Вигівський.

Відділ комунікації поліції Полтавщини

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux