Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Тренінговому центрі поліції Полтавщини завершився 4-тижневий курс підготовки тренерів з особистої безпеки
Опубліковано 23 березня 2018 року о 15:18

Уже втретє іноземні фахівці обирають Тренінговий центр поліції Полтавщини для підготовки сертифікованих тренерів з особистої безпеки зі всієї України. За весь період навчальних «зборів» з поліцейськими працювали 60 досвідчених тренерів з Канади, Естонії, Франції, Польщі та Швеції.

Нагадаємо, що фахівці Консультативної місії ЄС в Україні та Канадської поліцейської місії викладають українським поліцейським тактичний курс, розрахований на підготовку сучасних тренерів, які потім навчатимуть інших поліцейських.

Як зазначив координатор регіонального представництва Консультативної місії ЄС Вернер Педерсен, який сьогодні з робочим візитом прибув до тренінгової бази Полтавщини з Харкова, навчання проводяться в рамках реформи цивільного сектору безпеки України.

Заступник глави Канадської поліцейської місії в Україні Орест Гнатиків визначив мету таких тренінгів – допомогти поліцейським у набутті якісних тактичних навиків (під час зупинки автівки, проведення обшуку чи огляду, комунікації з громадянами). А головне - навчитися базовим принципам реалізації службових завдань з дотриманням правил особистої безпеки.

Як повідомив начальник управління кадрового забезпечення апарату поліції області Сергій Гаврик, сьогодні сертифікати отримали ще 24 слухачі, які успішно витримали складні випробування 4-тижневого тренінгу та підсумкові іспити.
Сергій Гаврик розповів: «Заняття зі слухачами проводили 12 тренерів, серед яких були як представники інших країн (канадці, поляки і шведи), так і сертифіковані фахівці з України». Курс включає теорію і практичну частину з тактики самозахисту, відпрацювання ситуацій різного рівня складності, а також іспити щодо кожного відпрацьованого блоку.


Сьогодні сертифікати отримали не тільки відмінники бойової і тактичної підготовки, але й начальник поліції Полтавщини Андрій Замахін. Вручивши очільнику поліції Подяку, іноземні експерти відзначили якісні умови тренінгової бази, професіоналізм тренерів поліції з Полтавщини і визначну перевагу українських поліцейських – притаманний їм великий ентузіазм. У свою чергу Андрій Леонідович висловив надію, що отримані знання сприятимуть удосконаленню діяльності поліції.

Відділ комунікації поліції Полтавської області
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux