Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Денис Монастирський провів зустріч з керівниками підрозділів патрульної поліції України
Опубліковано 25 вересня 2021 року о 09:45

Сьогодні, 24 вересня, міністр внутрішніх справ Денис Монастирський провів зустріч з керівним складом Департаменту патрульної поліції з усієї України.

Під час зустрічі сторони обговорили проблемні питання, які виникають в підрозділах у регіонах.

«Ви та колектив, який ви представляєте – це обличчя, яке бачать громадяни. Сьогодні я хотів би поговорити саме про вдосконалення патрульної поліції. Я прихильник діалогу. Тому, хочу послухати ваші зауваження щодо недоліків служби», - сказав Денис Монастирський.

Міністр внутрішніх справ та керівники підрозділів патрульної поліції обговорили  можливість збільшення заробітних плат для рядового складу, а також необхідність оновлення та збільшення кількості патрульних автомобілів та нагрудних відео реєстраторів, якими оснащена форма поліцейських.

«Вже зараз ми працюємо над тим, щоб підвищити патрульним заробітні плати, зважаючи на той рівень стресу, ризиків для життя та здоров’я, навантаження, із якими щодня стикаються поліцейські. Моя мета – створити в Україні нові умови роботи для поліцейських. Починаючи від оплати їхньої праці, завершуючи тим, як і де вони працюють. Усе, що стосується роботи поліцейського, має викликати довіру та повагу. Дякую за службу, панове офіцери!», - зазначив він.

Голова Нацполіції Ігор Клименко наголосив, що патрульна поліція у містах має підтримку понад 50%.

«Ми кожного дня маємо справу з ДТП та загибеллю людей. Щодня зупиняємо порушників правил дорожнього руху. Нашу роботу часто критикують саме за те, що ми не даємо порушувати людям, які на підпитку сідають за кермо чи порушують інші правила та закони. Але ми маємо зберегти цю довіру. Зараз мало молоді погоджується працювати у такому шаленому графіку як у вас – 24/7. Але ви маєте, все одно, вчасно приїздити на виклики. Не суттєво, чи в столиці, чи в регіонах», - наголосив Ігор Клименко.

Представники патрульної поліції з регіонів подякували керівництву МВС та Нацполіції за зустріч, поділилися своїми думками та проблемними питаннями.

Департамент комунікації МВС України


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux