Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліція Полтавщини швидко встановила особу, яка завдала жінці тілесні ушкодження та підпалила її домоволодіння
Опубліковано 30 березня 2021 року о 11:07

Працівники відділу №1 (місто Глобино) Кременчуцького райуправління поліції Полтавщини швидко встановили особу, яка причетна до нанесення ножових поранень місцевій мешканці та підпалу її домоволодіння.  Фігуранта затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За допомогою до поліції 28-березня, близько 20-ї години, звернулися мешканці Глобинської територіальної громади. Вони повідомили про спричинення 60-річній мешканці одного з сіл тілесних ушкоджень та пожежу в її приватному домоволодінні.

На місце події негайно прибули поліцейські та рятувальники. Невдовзі пожежу, яка виникла в будинку та господарських будівлях, ліквідували.

Зураб Мелікідзе, начальник відділу поліції №1 (міста Глобино) Кременчуцького районного управління, зазначив: «Поліцейські, які прибули на місце події, встановили, що тілесні ушкодження жінці завдав місцевий 63-річний чоловік. За попередньою версією слідства, між фігурантом та потерпілою в домогосподарстві виник конфлікт, у ході якого він завдав жінці ножові поранення. Під час невідкладних слідчих дій, під процесуальним керівництвом Глобинськоі окружної прокуратури, слідчим виявлено знаряддя вчинення злочину та інші речові докази, що підтверджують причетність фігуранта до вчинення злочину. Наразі чоловік затриманий. Йому повідомлено про підозру та вирішується  питання  про обрання запобіжного заходу. Потерпіла госпіталізована до лікарні, де їй надається медична допомога та встановлюється ступінь тяжкості тілесних ушкоджень».

За цим фактом слідчим, під процесуальним керівництвом Глобинськоі окружної прокуратури,  внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального Кодексу України та вирішується питання щодо внесення відомостей до ЄРДР за фактом нанесення жінці тілесних ушкоджень. У разі доведення судом вини фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі. Тривають слідчі дії.

Відділ комунікації поліції Полтавської області
(за інформацією Кременчуцького районного управління поліції)

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux