Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Полтавщині поліція встановлює обставини 4-х ДТП з травмованими, що сталися минулої доби
Опубліковано 21 червня 2021 року о 12:30

У 4-х дорожньо-транспортних пригодах, що сталися 20 червня у 4-х районах області, постраждали шестеро людей.

У селі Ковалі Лубенського району (Хорольська тергромада), близько 17:15 відбулося зіткнення автомобілів «ВАЗ-21099», під керуванням мешканця громади, 1988 року народження, та «BMW», за кермом якого перебував місцевий житель 1990 року народження.

Унаслідок автомобільної аварії тілесні ушкодження отримала пасажирка «ВАЗу», 1967 року народження. Окрім того, для обстеження до лікарні доставлено дитину, 2007 р.н., що знаходилася в салоні цього легковика.

За даним фактом внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Також приймаються правові рішення ще за трьома фактами ДТП з травмованими.

Близько 5-ї ранку у с. Сагайдак Миргородського району (Шишацька громада) під час руху впав скутер.
Встановлено, що водій скутеру «Honda», мешканець громади 2000 р.н., не впорався з керуванням та допустив падіння транспортного засобу.

Молодика з тілесними ушкодженнями, без свідомості, ушпиталили до центральної районної лікарні.  Його неповнолітня пасажирка, 2004 р.н., за результатами первинного огляду, отримала садна рук та ніг.

Близько 12-25 від медиків до поліції надійшло повідомлення про ДТП у Полтавському районі: на автодорозі між селами Шилівка та Балаці (Решетилівська громада).

На місці події поліція встановила, що на автодорозі «Решетилівка – Остап’є» автомобілем «ЗАЗ 1102», під керуванням жителя громади 1982 р.н., травмовано велосипедиста.

Унаслідок наїзду чоловік, 1960 р.н., отримав тілесні ушкодження. Постраждалого госпіталізовано до хірургічного відділення Решетилівської центральної районної лікарні.

О 17-38 до Кременчуцького райуправління поліції надійшло повідомлення від диспетчера швидкої про перекидання автомобіля на вул. Богдана Хмельницького у Кременчуці.

На місці події поліція встановила, що легковик «Daewoo Lanos », злетів у кювет під час здійснення маневру та перекинувся. Водія автомобіля, 1985 р.н., з тілесними ушкодженнями та без свідомості доставлено до міської клінічної лікарні.

Щодо кожного із зареєстрованих фактів поліція здійснює необхідні слідчі дії.

Відділ комунікації поліції Полтавщини
(За інформацією територіальних підрозділів поліції)

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux