Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліція Полтавщини встановлює обставини та причини двох ДТП, в яких одна людина загинула та п’ятеро травмовані
Опубліковано 31 серпня 2020 року о 11:38

Унаслідок двох ДТП, що сталися  минулої доби на автошляхах Полтавської області, одна людина загинула та ще п’ятеро отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості й доставлені на лікування до медичних закладів.

Зокрема, 30-го серпня, близько 12-ї години, у Великобагачанському районі сталася  дорожньо-транспортна пригода на автодорозі «Миргород-Велика Багачка». За попередньою інформацією слідства, зіткнулися автомобілі «Chevrolet Aveo», під керуванням водійки, 1984 року народження, та «Toyota Land cruiser Prado», під керуванням водія, 1960 року народження.

Унаслідок ДТП пасажирка автомобіля «Chevrolet», 1989 року народження, від отриманих травм загинула на місці події. Водійка автомобіля «Chevrolet», а також водій автомобіля «Toyota» та його пасажирка, 1959 року народження, з тілесними ушкодженнями госпіталізовані до медичного закладу.

За даним фактом слідчим внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Обставини та причини ДТП встановлюються слідством в рамках досудового розслідування. 

Ще одна  ДТП сталося цього ж дня близько 20:30 години на 13 км автодороги «Полтава-Красноград», поблизу села Кошманівка, Машівського району.

За попередньою інформацією слідства, на вказаному відрізку автошляху зіткнулися легковий автомобіль «ВАЗ 2106», під керуванням водія, 1980 року народження,  мешканця села Кошманівка, та вантажний автомобіль «DAF XF 105», під керуванням  водія, 1975 року народження, мешканця Черкаської області.

Внаслідок ДТП водій автомобіля «ВАЗ» та його пасажир, 1999  року народження, із тілесними ушкодженнями  госпіталізовані до лікарні. 

У крові водія «ВАЗ» виявили 1,9 проміле алкоголю.  Відносно порушника склали адміністративний протокол за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння (ст. 130 КУпАП) та вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу  України. 

Відділ комунікації поліції Полтавської області 
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux