Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Полтавщині поліція припинила протиправну діяльність особи, яка займалася збутом наркотичних засобів
Опубліковано 14 червня 2022 року о 16:08

У Кременчуці викрито 38-річну місцеву мешканку, яка протягом 2022 року налагодила злочинну схему щодо незаконного придбання, зберігання та збуту наркотичного засобу «метадон» шляхом «закладок» та продажу «з рук в руки». За місцем проживання фігурантки правоохоронці вилучили наркотики. Триває слідство.


Незаконну діяльність особи припинили оперативники регіонального Управління боротьби з наркозлочинністю спільно зі слідчими Кременчуцького райуправління поліції, за процесуального керівництва Кременчуцької окружної прокуратури.


Сергій Рекун, заступник начальника обласної поліції, зазначив: «Під час санкціонованого обшуку у квартирі фігурантки слідчі вилучили наркотичні засоби, психотропні речовини та прекурсори. Речові докази спрямовані на судову експертизу. Наразі особа затримана в порядку статті  208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчими поліції, за процесуального керівництва Кременчуцької окружної прокуратури, особі повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання їй запобіжного заходу - тримання під вартою. Крім цього, вирішується питання про накладення арешту на майно фігурантки на загальну суму близько 1 000 000 гривень».


У кримінальному провадженні, відкритому за попередньою правовою кваліфікацією частини 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії.

У разі визнання судом вини фігурантці загрожує від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, повідомити до поліції про наркозакладників, канали, чати та сайти, які використовують наркоділки можна у Телеграм. Щоб залишити інформацію, слід відкрити діалог за посиланням https://t.me/StopDrugsBot (або просканувати QR-код, що на фото) та виконати необхідні дії за інструкцією.

Відділ комунікації поліції Полтавщини
(За матеріалами Управління боротьби з наркозлочинністю області)

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux