Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
13 років на варті кібербезпеки: поліцейські отримали відомчі відзнаки
Опубліковано 27 липня 2022 року о 13:30

Сьогодні, 27 липня, – тринадцята річниця з дня утворення кіберполіції. За сумлінне виконання службових обов’язків правоохоронців відзначило керівництво МВС, Національної поліції, Генштабу ЗСУ та Офісу Генпрокурора.

Захід розпочався зі вшанування хвилиною мовчання пам’яті всіх, хто загинув внаслідок злочинних дій російських загарбників.

Перший заступник Міністерства внутрішніх справ Євгеній Єнін привітав присутніх із черговою річницею створення підрозділу та зазначив, що наразі кіберполіція докладає зусиль не лише до боротьби з внутрішнім ворогом, а й активно протидіє зовнішньому ворогу у взаємодії зі Збройними силами та іншими спеціальними підрозділами:

«З перших днів повномасштабного військового вторгнення всі як один стали на захист нашої незалежності. За плечима співробітників кіберполіції участь у сотні успішних спільних правоохоронних операціях, і я переконаний, що це - лише початок. Перемога буде за нами».

Перший заступник Голови Національної поліції України Михайло Кузнєцов подякував кіберполіцейським за службу та підкреслив, що підрозділ є одним із найкваліфікованіших у правоохоронних органах.  

«13 років тому було створено перший підрозділ по боротьбі з кіберзлочинністю у Міністерстві внутрішніх справ України. З тих пір багато змінилося. Ми починали з протидії шахрайству, піратству, хакерам. Але зараз наш спільний ворог змусив змінити пріоритети в роботі. Зараз усі наші зусилля спрямовані на те, щоби допомогти державі та перемогти загарбників. Дякую кожному з вас за кропітку та сумлінну роботу», - із такими словами звернувся до колективу начальник Департаменту кіберполіції Юрій Виходець.

З професійним святом кіберполіцейських привітали начальник Управління планування кіберборотьби Центрального управління зв’язку та кіберборотьби Генерального Штабу Збройних Сил України Вадим Лєднєй та начальник Департаменту організації та процесуального керівництва досудовим розслідуванням кримінальних правопорушень, що посягають на функціонування економіки та кібербезпеку держави, Офісу Генерального прокурора Сергій Кропива.

Кіберполіцейські отримали відомчі відзнаки, спеціальні звання, а також нагороди ЗСУ.

Департамент кіберполіції Національної поліції України

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux