Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Іван Вигівський: «Я вдячний тим поліцейським, які гідно виконують свої обов’язки, вірні професії, Присязі та українському народові»
Опубліковано 20 квітня 2021 року о 12:15

У поліції Полтавщини відзначили кращих поліцейських. Серед нагороджених – поліцейський, що  врятував життя родини, яка тонула в річці на Хорольщині та поліцейський з Миргородщини, який затримав небезпечного хулігана, що кидався на перехожих із ножем. Відзнаки та нагороди вручив особисто начальник обласного Главку поліції Іван Вигівський.

Нагородження відбулося 20-го квітня, під час відеоселекторної наради керівництва поліції Полтавщини. Відзнакою Головного управління Національної поліції в Полтавській області – медаллю «За службу державі» нагороджений старший лейтенант поліції Юрій Шмиговський, старший оперуповноважений відділу кримінальної поліції Миргородського районного відділу поліції.

Нагадаємо, 26 березня, близько 14-ї години, у місті Миргород, по вулиці Кашинського Юрій Шмиговський вчасно знешкодив агресивно налаштованого чоловіка, який з ножем у руках кидався на перехожих та блокував рух автомобілів.
Також нагрудним знаком «Знак Пошани» нагороджений старший лейтенант поліції Ярослав Семенець, старший інспектор сектору реагування патрульної поліції Лубенського районного відділу поліції.

Нагадаємо, 31 січня у селі Березняки (Хорольщина) Лубенського району на річці Гребиха Ярослав Семенець, за допомогою буксирувального тросу, спочатку витягнув з води підлітка, який вже захлинався водою від втоми, потім підняв з води малюка, а вслід за ним – матір та батька. Завдяки вчасній та правильно наданій допомозі родина залишилася живою.

Крім цього, присвоєно чергове спеціальне звання «підполковник поліції» Роману Ніколаєнку, начальнику управління превентивної діяльності поліції Полтавщини.

Також за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків наказом Міністра внутрішніх справ України «Подякою МВС України» заохочений старший сержант поліції Михайло Барна, молодший інспектор-кінолог кінологічного центру поліції Полтавщини. Почесною грамотою Полтавської обласної державної адміністрації нагороджена майор поліції Тетяна Іщенко, старша оперуповноважена в особливо важливих справах міграційної поліції Полтавщини. Та Почесною грамотою виконавчого комітету Полтавської міської ради з врученням нагрудного знаку нагороджена майор поліції Тетяна Кречетова, начальник сектору кадрового забезпечення Полтавського районного управління поліції.

Іван Вигівський, начальник поліції Полтавщини, наголосив:
«Приємно вручати нагороди тим колегам, які не вагаючись кинулися  рятувати людей, ризикуючи при цьому власним життям та здоров’ям. Такі вчинки варті поваги та наслідування. Я щиро вдячний тим поліцейським, які гідно виконують свої обов’язки, вірні професії, Присязі та українському народові. Колегія ГУНП і надалі заохочуватиме кращих працівників відомства та максимально сприятиме підвищенню стандартів якості роботи поліції в нашому краї».

Відділ комунікації поліції Полтавської області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux