Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Нова поліцейська станція запрацювала в Білицькій територіальній громаді Полтавщини
Опубліковано 10 лютого 2022 року о 17:56

На Полтавщині 10-го лютого керівництво поліції області, спільно з органами місцевої влади, самоврядування та громадою відкрили нову поліцейську станцію в селищі Білики, Полтавського району. Це вже 24 станція в області, яка створена в рамках реалізації спільних проєктів поліції, органів місцевої влади та самоврядування задля належного безпекового середовища в громадах області.


В урочистостях взяли участь: Євген Рогачов, начальник обласного управління поліції, Максим Ахрамєєв, заступник начальника поліції області, Юрій Стеценко, тимчасовий виконувач обов’язків начальника відділення № 2 Полтавського райуправління поліції, Микола Скрильник, голова Білицької територіальної громади, Дмитро Романов, голова Полтавської райдержадміністрації, Сергій Жук, депутат обласної ради, а також мешканці громади та журналісти.  

У своїй промові Микола Скрильник  сказав: «Мені приємно, що у Білицькій територіальній громаді відкрилася нова поліцейська станція, яка буде працювати на благо людей. Хочу подякувати Міністру внутрішніх справ, Голові національної поліції України та начальникові поліції області за співпрацю у відборі та підготовці поліцейських громади, їх навчання та забезпечення необхідною технікою і автотранспортом. Також вдячний депутатам селищної ради, які підтримали проєкт «Поліцейський офіцер громади». Завдяки цій співпраці ми зробили вагомий вклад для створення належного безпекового середовища для наших людей».

Поліцейська станція Білицької територіальної громади працюватиме в смт. Білики, по вулиці Миру, 6. Правопорядок на території підтримують двоє поліцейських офіцерів: старший лейтенант поліції Сергій Климань та лейтенант поліції Дмитро Матюх.

Вони обслуговують 27 населених пунктів з населенням у понад 11 тисяч громадян. У розпорядженні поліцейських є сучасне службове приміщення, відповідне технічне оснащення,  боді-камери,   а також два службових позашляховики «Renault Duster», споряджені стандартним набором корисних інструментів та пристроїв, що можуть стати у нагоді у будь-якій ситуації.

Під час вітального слова головний поліцейський області Євген Рогачов зазначив, що віднині на території Білицької територіальної громади двоє поліцейських офіцерів 24/7 дбатимуть про безпеку та правопорядок у населених пунктах.

«На Полтавщині це вже 24-та поліцейська станція, яка служить інтересам народу та суспільства. Проте ми прагнемо, щоб подібні осередки захисту й допомоги людям були у кожній громаді. Усі разом ми крок за кроком формуємо міцний базис на місцях, щоби в майбутньому побудувати систему колективної безпеки, яка об’єднуватиме усі територіальні громади області, де кожна людина почуватиметься захищеною» - наголосив Євген Рогачов.

Після урочистого відкриття та ознайомлення з матеріально-технічним  оснащенням поліцейської станції, комплектацією службових автомобілів, начальник поліції Полтавщини побажав офіцерам громади успішного виконання поставлених перед ними завдань, завжди бути у тісній комунікації з місцевим населенням, оперативно надавати допомогу всім, хто цього потребує, та прикладати максимум зусиль задля досягнення високого рівня довіри та поваги від людей.     

Відділ комунікації поліції Полтавщини

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux