Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Полтавські дворові футболісти, переможці першого етапу фіналу Всеукраїнського чемпіонату, привезли зі столиці чергову перемогу
Опубліковано 29 травня 2018 року о 12:21

Отриманий у запеклій боротьбі переможний кубок юні гравці презентували начальникові поліції Полтавської області Андрію Замахіну.
Нагадаємо, що всеукраїнський турнір з дворового футболу «Мільйон на стадіон» стартував 14-го квітня саме у Полтаві. Захід тоді відкрив Президент Всеукраїнської Національної федерації дворового футболу України Ілля Кива. Спортивний турнір проходить за організації та підтримки Національної поліції України, Міністерства внутрішніх справ України, Федерації футболу України та Всеукраїнської національної федерації дворового футболу. 

Переможці полтавського етапу, команда «Молодь», вже 15-го квітня відвідала столицю України та взяли участь у матчі дружби. Також на представників полтавської команди чекав приємний сюрприз - дітям організували екскурсію Національним спортивним комплексом «Олімпійський».

24 травня на столичному стадіоні імені В. Баннікова пройшов фінал першого етапу чемпіонату.

8 кращих команд спортсменів віком 11-15 років із різних областей України вкотре вийшли на поле, щоб визначитися в першості та вийти в другий етап фіналу, який відбудеться у серпні.

Полтавська команда «Молодість» знову продемонстрували силу незламного духу та жагу до перемоги, і в запеклій боротьбі вибороли заслужене золото.
Нагороди юним талантам з Полтави та іншим переможцям вручали начальник Управління ювенальної превенції Нацполіції Лариса Зуб, Президент Всеукраїнської національної федерації дворового футболу Ілля Кива та віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко.

Тож до рідного міста наші юні спортсмени привезли позитивні враження, кубок, медалі, грамоти, спортивний інвентар та інші подарунки. До заповітної мрії, а саме виділення коштів для будівництва стадіону, залишилася лише одна гра у фіналі.

Попереду у молоді дуже багато роботи та насичених тренувань.

А поки що вони разом з тренером висловили вдячність поліцейським за підтримку та навіть презентували свій золотий кубок головному поліцейському Полтавщини Андрію Замахіну.

Відділ комунікації поліції Полтавської області 
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux