Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Євген Рогачов: Богослужіння Великодньої ночі у храмах Полтавщини відбулися без надзвичайних подій та порушень
Опубліковано 24 квітня 2022 року о 11:36

У Великодню ніч, з 23 на 24 квітня, святкові богослужіння у церквах та храмах Полтавщини відбулися без надзвичайних подій та порушень. Урочистості проведені з дотриманням вимог, встановлених правовим режимом воєнного стану, який діє на всій території держави.


Поліцейські Полтавщини, спільно із представниками громадських формувань та Теробороною забезпечуватимуть правопорядок поблизу культових споруд та у місцях можливого скупчення людей до завершення релігійних заходів.


Євген Рогачов, начальник поліції Полтавщини, зазначив: «Щиро вітаю всіх із Світлим Христовим Воскресінням! Хочу подякувати громадянам та священнослужителям області за відповідальне ставлення до рекомендацій поліції щодо дотримання належного рівня безпеки в умовах воєнного стану. Вдячний особовому складу обласного Главку та територіальних підрозділів  поліції, нацгвардійцям, а також представникам громадських формувань та Тероборони, які цієї ночі забезпечили надійну охорону публічного порядку та безпеку громадян. Завдяки спільним злагодженим діям богослужіння Великодньої ночі у храмах Полтавщини відбулися без надзвичайних подій та порушень. Однак війна триває. Тож не втрачаємо пильності. Дотримуємося комендантської години. Відповідально реагуємо на сигнали повітряної тривоги. Інформуємо поліцію про підозрілих осіб, виявлені небезпечні предмети (зброю, вибухівку тощо) та любителів «руського міра». Тримаємо стрій! І разом до перемоги!»


Інформуємо, що для громадян цілодобово працює поліцейська спецлінія 102, а також працюють альтернативні канали для звернень до поліції у застосунку чат-бот Телеграм: @Police102Poltava та месенджер Фейсбук Поліція Полтавської області.


Закликаємо всіх громадян дотримуватись обмежень комендантської години (на Полтавщині вона триває з 22.00 до 05.00) та мати при собі документи, що посвідчують особу, які, у разі необхідності, правоохоронці можуть перевірити.

Нагадаємо, спокій та безпеку громадян під час Великодніх свят посилено охоронятимуть поліцейські

Відділ комунікації поліції Полтавщини


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux