Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські офіцери Градизької територіальної громади склали адміністративні протоколи на водіїв-порушників
Опубліковано 12 листопада 2021 року о 11:46

Протягом тижня на території Градизької громади поліцейські офіцери Ігор Коваль, Андрій Бука та Сергій Ступак виявили нетверезого водія та мисливця, який з порушеннями перевозив нарізну рушницю. На двох порушників складені адміністративні протоколи.      

Так, 11-го листопада, близько 19-ї години, на автодорозі Київ-Кременчук-Дніпро, у селі Кагамлик, поліцейські зупинили водія мотоцикла «ІЖ-Юпітер», 1978 року народження, за порушення правил дорожнього руху.


Під час освідування його на стан сп’яніння «Драгер» показав 1,66 проміле алкоголю в крові. На початку квітня цього року чоловік вже притягувався до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом напідпитку та згідно рішення Глобинського районного суду був позбавлений права керування транспортними засобами.


Поліцейські склали на водія шість адміністративних протоколів: за частиною 2 статті 130 (Повторне керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп'яніння), частиною 5 ст.121 (Порушення правил користування мотошоломами), частиною 6 ст.121 (Керування водієм транспортним засобом, не зареєстрованим або не перереєстрованим в Україні в установленому порядку, його експлуатація без номерного знаку), частиною 1 статті 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі посвідчення водія), частиною 2 статті 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом, або передача керування транспортним засобом особі, яка не має права керування таким транспортним засобом) та за частиною 4 статті 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Також під час патрулювання на території громади поліцейські виявили водія, 1964 року народження, який з порушеннями перевозив мисливську нарізну рушницю.


На власника зброї складено адміністративний протокол за частиною 1 статті 191 (Порушення громадянами правил зберігання, носіння або перевезення нагородної, вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї і бойових припасів) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Відділ комунікації поліції Полтавської області
(За інформацією Кременчуцького райуправління поліції)

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux