Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліція Полтавщини розшукує чоловіка, якого підозрюють у незаконному заволодінні авто у жителя Білицької громади
Опубліковано 05 жовтня 2021 року о 12:28

Працівниками відділенням № 2 (м. Кобеляки) Полтавського районного управління поліції розшукується раніше судимий Горбенко Сергій Сергійович, 1984 року народження, мешканець села Руденківка, Полтавського району. Фігурант обґрунтовано підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених статтею 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та частиною 2 статті 186 (Грабіж, поєднаний з насильством) Кримінального кодексу України.

До поліції міста Кобеляки 25-го вересня поточного року за допомогою звернувся 49-річний мешканець села Кустолові Кущі (Білицької громади). Чоловік  повідомив, що вночі з його двору зник автомобіль «Опель Кадет».

Володимир Кузьменко, начальник відділення поліції № 2 (м. Кобеляки), зазначив: «Отримавши інформацію про незаконне заволодіння транспортним засобом ми одразу розпочали оперативно-розшукові заходи та слідчі дії. Невдовзі оперативникам карного розшуку та слідчим вдалося встановити місце перебування транспортного засобу. Його виявили на одній із вулиць міста Кременчук, за 80 км від оселі власника. Також нам вдалося встановити особу, яка обґрунтовано підозрюється у незаконному заволодінні автомобілем. На часі тривають заходи щодо встановлення місця його переховування та затримання».

По даному факту слідчим поліції, під процесуальним керівництвом Решетилівської окружної прокуратури, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Також фігурант підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. На часі поліція встановлює місце його переховування.

Прикмети підозрюваного: на вигляд 30-35 років, вище середнього зросту, худорлявої статури, волосся світле, має неохайну зовнішність.

Був одягнений: темна шапка, чорна куртка, сіра кофта з капюшоном, сірі джинси, сірий рюкзак з одягом та речами.

Закликаємо громадян, кому відомо місце переховування даної особи, терміново повідомити до відділення №2 (м. Кобеляки) Полтавського районного управління поліції ГУНП в Полтавській області за телефонами: (095) 660-60-40 - кримінальна поліція; (050) 902-15-08 – слідство; (095) 050-03-66 - чергова частина; 102 або будь-яким іншим зручним способом.

Відділ комунікації поліції Полтавської області
(За інформацією відділення поліції № 2 Полтавського районного управління поліції (м. Кобеляки))


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux