Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Аби мешканці області почувалися в безпеці, весь особовий склад поліції Полтавщини працює 24/7
Опубліковано 23 березня 2022 року о 15:49

Від початку широкомасштабного вторгнення росії в Україну поліцейські Полтавщини активно виявляють агентів ворога та мародерів, супроводжують колони евакуйованих із місць запеклих боїв людей визначеними «зеленими коридорами», надають допомогу біженцям та місцевим мешканцям, підтримують правопорядок в області, несуть службу на блокпостах та виконують інші важливі завдання сил оборони.


Вагому роль в діяльності, спрямованій на захист Батьківщини, відіграють й поліцейські офіцери громад. У 23-х тергромадах Полтавщини працює 34 офіцери, які постійно на території, щоб забезпечувати правопорядок та безпеку людей (зокрема, внутрішньо переміщених осіб) та надати їм вчасну допомогу в екстреній ситуації.

У населених пунктах області поліцейські офіцери тісно взаємодіють зі своїми громадами, організовуючи спільні мобільні групи та посилені патрулювання  на територіях обслуговування. З перших днів нового етапу війни офіцери перевірили більше ніж 1,5 тисячі транспортних засобів та понад 4 тисячі осіб.


Вони в постійній комунікації з головами територіальних громад та разом із громадянами надійно контролюють ситуацію на місцях. Окрім забезпечення правопорядку та виявлення ворожої агентури, поліцейські надають допомогу як місцевим мешканцям, так і тим, хто останнім часом прибув на Полтавщину із сусідніх областей, де тривають  запеклі бої з ворожою ордою.


Також до патрулювання населених пунктів активно долучаються пенсіонери МВС, представники територіальної оборони, громадські формування та мисливці-добровольці. Така співпраця націлена на забезпечення правопорядку та безпеки людей, а також на своєчасне реагування на всі повідомлення й  звернення громадян.

Поліція Полтавщини нагадує, що у випадку надзвичайних чи підозрілих ситуацій потрібно одразу ж звертатися на спецлінію «102», а також на створені додаткові канали для звернень до поліції у застосунку чат-бот Телеграм: @Police102Poltava та месенджер Фейсбук Поліція Полтавської області.

Ми працюємо заради вашої безпеки! Разом ми – сила! Слава Україні!

Відділ комунікації поліції Полтавщини

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux