Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Борис Реутов відзначив кращих поліцейських офіцерів громад Полтавщини
Опубліковано 28 травня 2024 року о 14:31

Заступник начальника Головного управління поліції Полтавщини Борис Реутов вручив ключі від службового автомобіля та грамоти кращим поліцейським офіцерам громад, які в умовах воєнного стану продемонстрували професіоналізм у розбудові безпекового середовища на території обслуговування. Борис Реутов високо оцінив роботу поліцейських офіцерів громад  Полтавщини в умовах війни. Від імені керівництва обласної поліції він подякував їм за високий професіоналізм, відданість Присязі та вірність українському народові. 

«В умовах воєнного стану поліцейські офіцери громади Полтавщини продемонстрували відданість своїй Батьківщині та наполегливість під час виконання службових завдань із забезпечення  правопорядку. Я дякую кожному поліцейському за сумлінність, професіоналізм, вірність і відданість українському народові та Присязі. Бажаю всім вам міцного здоров’я, миру, добра, достатку, злагоди, любові та поваги від людей. Продовжуйте й надалі впевнено тримати стрій, удосконалюватися, успішно виконувати покладені на вас обов’язки задля нашої спільної перемоги та безпеки в громадах» - сказав Борис Реутов.

Поліцейському офіцеру громади Лубенського районного відділу поліції Руслану Самозвону полковник поліції вручив ключі від службового автомобіля Рено Дастер, придбаного за сприяння Лубенської міської ради. Крім того, він вручив грамоти обласного управління поліції Полтавщини кращим офіцерам громад.  

Присутній на заході начальник Управління превентивної діяльності поліції Полтавщини Роман Ніколаєнко також привітав колег з днем служби. Він зазначив: 

«Головним завданням поліцейського офіцера громади є створення безпечного середовища для людей. Тож кожен із вас повинен орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території та своєчасно реагувати на проблеми громадян. Вдячний кожному з вас за службу! Бажаю розвитку, вдосконалення, не зупинятися на досягнутому та впевнено рухатися до перемоги!».

Своєю чергою, Ольга Берестова, керівниця сектору взаємодії з громадами обласної поліції, звертаючись до присутніх колег, сказала:

«Висловлюю щиру подяку офіцерам громади за їхню відданість та професіоналізм. Нехай ваша праця завжди цінується, а підтримка громади буде потужною. А для цього потрібно прикласти максимум зусиль, щоб завоювати довіру й повагу від людей, що ви успішно й робите».

Присутні в залі поліцейські також переглянули відеофільм про передовий досвід роботи поліцейського офіцера Сергіївської громади Андрія Паська, який активно впроваджує на своїй території обслуговування низку безпекових проєктів.  

Довідково. 28 травня виповнюється шість років проєкту «Поліцейський офіцер громади. Впровадження проєкту на території Полтавщини розпочалося у 2020 році. За цей час між 43 територіальними громадами та Головним управлінням Національної поліції в Полтавській області підписано меморандуми про співпрацю та партнерство. Наразі відкрито 35 поліцейських станцій, які обладнані за сучасними вимогами. Загалом в Полтавській області працює 46 поліцейських офіцерів громади. Усі вони пройшли відповідне  навчання та забезпечені усім необхідним. Поліцейський офіцер громади – це універсальний поліцейський, на якого покладена функція забезпечення безпекового простору на ввіреній території. До них звертаються люди з різними проблемами — від адміністративних порушень до виявлення вибухонебезпечних предметів чи надання домедичної допомоги. 

Відділ комунікації поліції в Полтавській області



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux