Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Бригада «Лють» повністю відповідає моїм цілям: це – звільнення українських територій – доброволець штурмової бригади Нацполіції «Лють»
Опубліковано 18 лютого 2023 року о 09:30

Продовжуємо ділитися роздумами українців, які вирішили звільнити Батьківщину від ворожої пошесті у складі штурмової бригади Національної поліції України «Лють». Кандидати на вступ до спецпідрозділу пояснюють власний вибір, звертаючись до особистого досвіду та життєвої позиції!

Серед добровольців чимало жінок і чоловіків, які не мають бойового та військового досвіду, утім мають потужне бажання доєднатися до національного спротиву. Але є і ті, які з перших днів повномасштабного вторгнення виконують завдання Сил оборони пліч-о-пліч з поліцейськими: патрулюють населені пункти, несуть службу на блокпостах та об’єктах критичної інфраструктури. Словом, відчули на собі «вагу» відповідальності за безпеку людей.

Сьогодні на запитання «Чому «Лють»? відповів боєць добровольчого формування територіальної громади, член Антикорупційного комітету ГО «Народна рада» Микола Наливайко.

Доброволець дізнався про набір до «Люті» від поліцейських і, не вагаючись, подав анкету. Микола наголосив, що упевнений у своїх силах і чекав на таку нагоду з початку російської агресії. Чоловік вважає, що його місце саме в «Люті», бо завдяки досвіду служби в ДФТГ має тактичний вишкіл і фізичне загартування. А ще – залізну мотивацію.

«Ця бригада повністю відповідає моїм цілям – звільнення українських територій. Особисто для мене – це рідне місто Донецьк», – пояснив боєць.

Хоча Микола народився у Полтаві, його з Донецьком міцно пов’язують юнацькі роки та найяскравіші спогади. Там він навчався в школі та здобув вищу освіту за спеціальністю «Інженер комп’ютерних систем та мереж». У Донецьку він грав у футбол… та «майже доріс до головної команди футбольного клуба «Шахтар». Але все у 2014 році змінила клята війна…

Микола Наливайко прагне відвоювати рідне місто, раз і назавжди звільнивши його від присутності загарбників. Настав «Час повертати своє!» Ви теж так вважаєте?

«Долучайтеся до підрозділу «Лють» і перетворимо нашу лють на зброю» – закликає доброволець!

Нагадаємо, у Полтавській області прийом документів від кандидатів до штурмової бригади «Лють» здійснюється:

1. У центрах надання адміністративних послуг за адресами:

м. Полтава, вул. Соборності, 36;

м. Кременчук, вул. Покровська, 14;

м. Миргород, вул. Гоголя, 171/1

м. Лубни, просп. Володимирський, 23.

м. Горішні Плавні, просп. Героїв Дніпра, 40;

м. Пирятин, пл. Героїв Майдану, 2.

2. В Управлінні кадрового забезпечення ГУНП в Полтавській області (вул. Пушкіна, 83 (Спорткомплекс), інформація за номером (0532)51-75-05.

3. У підрозділах кадрового забезпечення районних управлінь (відділів) поліції, відділів (відділень) поліції на території проживання кандидата.

Долучитися до лав обраної бригади можна також самостійно, подавши заявку на сайті https://storm.mvs.gov.ua/, сайті Система відбору кадрів для Національної поліції України або звернутися на гарячу лінію 0-800-10-00-20.




Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux