Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Полтавщині поліцейські оперативно повернули батькам трьох малолітніх дітей
Опубліковано 19 липня 2019 року о 15:01

Сьогодні вранці поліцейські оперативно розшукали 13-річного підлітка. А вчора після 22:00, завдячуючи далекобійникам, швидко повернули батькам 2-річного синочка. Останні навіть і не знали, що дитина пішки пройшла майже кілометр нічної дороги. 
А кілька днів тому патрульні групи реагування розшукали 5-річного хлопчика до того, як надійшов виклик на лінію 102 від його матері.

Горішні Плавні
16 липня працівники групи реагування патрульної поліції знайшли 5-річного хлопчика, який катався на самокаті в одному із районів міста без нагляду батьків. 
А буквально за кілька хвилин після цього на планшет надійшло орієнтування про зникнення дитини. Тож незабаром, завдяки патрульним, хлопчик опинився у ніжних обіймах схвильованої матері.
Як з’ясувалося, малюк непомітно для матері, яка разом з ним прийшла до банківської установи, «вислизнув» на вулицю.


Щиру подяку за допомогу жінка висловила патрульним поліцейським Михайлові Бойку  і Дмитру Стояну на лінію 102. Ми також вдячні колегам за гарну роботу!

Гадяцький район
Учора близько 21:33 водій вантажівки повідомив поліцейським, що на узбіччі дороги, поблизу с. Мала Обухівка, підібрав малюка. 
Уже за 40 хвилин після надходження виклику, опрацювавши інформацію, отриману від жителів прилеглих населених пунктів та органів місцевого самоврядування, поліцейським вдалося встановити його батьків. 


Вони навіть не здогадувалися, що 2-річний Ваня зник, оскільки були переконані, що він під наглядом 15-річної тітки малюка (молодшої сестри матері). Як з’ясувалося, дівчина відволіклася від догляду за малюком на кілька хвилин… 

Миргород
Детективи розшукали 13-річного підлітка, про зникнення якого лише сьогодні повідомила його матір. Хоча дитина була відсутня всю ніч.


Поліцейським знадобилося менше години, аби встановити місце перебування хлопця – він ночував у товариша. Після встановлення причини його втечі з дому, у поліцейських з’явилися серйозні запитання до його матері. 
Є підстави для притягнення жінки до адміністративної відповідальності за невиконання батьківських обов’язків.

Відділ комунікації поліції Полтавської області
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux