Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Діти з Миргородщини передали смачні вітання поліцейським Полтавської області, які відновлюють безпеку та порядок на деокупованих територіях
Опубліковано 15 жовтня 2022 року о 11:59

Вихованці Лохвицької творчої студії MAMALENA (що в Миргородському районі) підготували солодкі привітання з Днем захисників та захисниць України для поліцейських, залучених до стабілізаційних заходів на звільнених територіях Харківської та інших областей України. Частина смаколиків вже потрапила до рук поліцейських зведеного загону, які днями вирушили на деокуповані території. Решту випічки найближчим часом правоохоронцям передадуть волонтери, які везуть до звільнених населених пунктів гуманітарну допомогу та медикаменти.


Як повідомила керівниця студії MAMALENA майстриня Олена Смірнова, діти приготували для захисників крафтові пряники з патріотичним оздобленням. Ідея з пряниками виникла миттєво, тільки-но майстриня отримала пропозицію від Миргородського райвідділу поліції взяти участь у флешмобі, присвяченому важливому державному святу.

Чому саме пряники, а не вітальні листівки чи малюнки? Бо майстриня впевнена, що там, де залишила свій руйнівний слід війна (де бракує родинного затишку та підтримки), виготовлені з повагою та любов’ю смаколики прийдуться нашим захисникам до душі.

Олена Смірнова зауважила:  «Коли нам Миргородський райвідділ поліції запропонував взяти участь у флешмобі, ми одразу погодилися і вирішили приготувати солодкі пряники (медові, з цедрою апельсина – уточнення). Адже дорослі – теж трішки діти: їм також хочеться солоденького та уваги. Особливо, коли ти поза межами дому, в жорстких умовах, коли бачиш речі, про які не всі говорять… Нам так кортіло дати їм трішки тепла, чогось яскравого та дитячого».

Солодкий вантаж від діток (зокрема, тих, яких під час війни прихистила Миргородщина) майстриня Олена привезла до Полтави. І вже наступного дня очільниця відділу ювенальної превенції обласної поліції виконала відповідальне доручення вихованців творчої студії – зробила приємний сюрприз поліцейським зведеного загону. 

Під час інструктажу, який проводив заступник начальника поліції Полтавщини Максим Ахрамєєв, перед відрядженням правоохоронців до звільнених територій, Ірина Москаленко вручила кожному поліцейському солодкий подарунок у вигляді тризуба з калиною.

Звертаючись до колег, офіцерка наголосила, що ці солодкі привітання – уособлення підтримки та безмежної вдячності маленьких українців, які вірять в них та чекають вдома з перемогою!

Пані Олена та її творчий колектив вітають всіх захисників та захисниць зі святом і бажають: «Здоров’я, щоб все це витримати, та міцності духу. Обов’язково всім повернутися додому. І взагалі… мирного неба – це святе. Все буде Україна! Ми в це віримо. Ми дуже вдячні вам за все!»


Відділ комунікації поліції Полтавщини




Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux