Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Для того, щоб заслужити довіру населення, потрібно працювати для людей – Олексій Манжиєвський 
Опубліковано 11 лютого 2020 року о 18:00

У Головному управлінні поліції Полтавщини сьогодні, 11 лютого, підбили підсумки діяльності працівників превенції за 2019-й та січень 2020-о року. 

Підсумкова нарада відбулася під головуванням Олексія Манжиєвського, заступника начальника поліції області. Підполковник поліції акцентував увагу присутніх керівників територіальних підрозділів та їх заступників на позитивних результатах, а також на недоліках у сфері превентивної діяльності. 

Заступник очільника поліції оприлюднив дисциплінарні рішення, що були прийняті на підставі аналізу діяльності підпорядкованих підрозділів. У них ішлося про доцільність перебування у займаних посадах трьох заступників районних підрозділів поліції, оголошення неповної посадової відповідності одному із керівників превенції та про визначення конкретних строків для усунення виявлених недоліків шістьом службовим особам.

Водночас, за підсумками моніторингу позитивних досягнень у 2019-у році, сформували рейтинг і найкращих у галузі. До нього увійшли інспектор сектору реагування патрульної поліції, дільничний офіцер, ювенальний поліцейський, інспектор сектору контролю за обігом зброї, а також найліпший територіальний відділ поліції. 

Олексій Манжиєвський наголосив на пріоритетних функціях працівників превенції. Ключова поміж них – довіра населення. На його думку, досягнути позитивних зрушень у цьому напрямі, можливо лише за умови налагодження постійної взаємодії та конструктивної комунікації з громадами та органами місцевого самоврядування.

Підполковник поліції зазначив:
– Для того, щоб заслужити довіру населення, потрібно працювати для людей. Докласти максимум зусиль для створення безпечного правового простору. 

Заступник начальника поліції Полтавщини чітко окреслив головні задачі превентивного блоку на 2020 рік. Серед них, окрім роботи над формуванням довіри, такі:

-    оперативне реагування на всі повідомлення і заяви громадян у максимально стислі терміни, у будь-який час доби;
-    особлива увага безпеці літніх людей та профілактичній роботі в молодіжному середовищі;
-    безкомпромісна протидія фактам керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння. Додамо, що з липня 2020 року за таке порушення, за наявності підстав, водіям загрожуватиме кримінальна відповідальність;
-    обговорення можливості створення поліцейських станцій та реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади».

Зважаючи на складні погодні умови, Олексій Манжиєвський, звернув увагу на надання максимальної допомоги учасникам дорожнього руху, які її потребують.

На завершення заступник начальника поліції Полтавщини подякував підлеглим за роботу та побажав успіхів у реалізації соціально важливих проєктів задля створення належного безпекового середовища на територіях місцевих громад. 

Відділ комунікації поліції Полтавщини
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux