Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
До Дня ювенальної превенції: поліцейська Катерина Сорокотяга: окраса та гордість поліції Лубенщини
Опубліковано 06 липня 2018 року о 09:45

Молода, красива, витончена,  хоробра та щира, а головне по-справжньому закохана у свою роботу.


Сьогодні мова йде про інспектора ювенальної превенції Лубенського відділу поліції Катерину Сорокотягу, надійну колегу, гордість та окрасу особового складу. 
Службу в Лубенському відділі поліції дівчина розпочала в 2017 році, одразу після закінчення профільного навчального закладу. І таке враження, що сама доля розпорядилася тим, що саме вона була призначена на посаду інспектора ювенальної превенції, адже її спілкування з дітьми якесь особливе. 


Вона легко і безперешкодно знаходить спільну мову з усіма дітьми та їх батьками, до кожного знаходить власний особливий підхід. Її профілактичні уроки та тренінги у школах пізнавальні, емоційні і різнобарвні.

Вона володіє надзвичайною здатністю відчувати душу кожної дитини.

Катерина Сорокотяга успішно співпрацює з усіма службами у справах дітей, із соціальними службами та іншими державними органами, з якими постійно проводить рейди сім’ями, що опинилися у складних життєвих обставинах, рейди місцевими розважальними закладами, а ще бере участь у проведенні спільних нарад, тренінгів і обговорень, щодо попередження і недопущення вчинення неповнолітніми кримінальних правопорушень.


До призначення на посаду у відділ поліції Катерина Сорокотяга навчалася у Харківському національному університеті внутрішніх справ на факультеті «Психологія», який закінчила із відзнакою.

Завдяки працьовитості та наполегливості,  вмінню знаходити спільну мову із оточуючими, поліцейська ще в університеті досягла значних здобутків.

Жодний захід у виші не проходив без  її участі: спортивні змагання, творчі та інтелектуальні конкурси, конкурси краси та КВК – Катерина завжди була активною. А ще знаходила час для наукової діяльності: в університеті дівчина презентувала проект: «Кадети поліції» при посольстві Німеччини. Вона вільно володіє англійською мовою, грає на гітарі та має неймовірні вокальні здібності, якими іноді радує і колег по службі.


А ще ця чарівна дівчина-поліцейська у вирі своєї щоденної зайнятості знаходить час і надає допомогу своїй матусі у вихованні чотирьох менших братиків.

Напевне, саме вони і надихають її на нові звершення і здобутки у службовій діяльності.

За матеріалами Лубенського відділу поліції 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux