Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Євген Рогачов нагородив кращих ювенальних поліцейських Полтавщини
Опубліковано 12 липня 2022 року о 13:36

З нагоди Дня працівників ювенальної превенції України начальник обласного Главку поліції Полтавщини Євген Рогачов 12-го липня відзначив ювенальних поліцейських за професійну роботу та значний особистий внесок у забезпечення безпечного дитячого середовища.


Євген Рогачов зазначив: «Професія ювенального поліцейського – одна з провідних у поліцейській діяльності, оскільки спрямована на захист прав дітей, їх життя та здоров’я. А діти – це майбутнє нашої країни, яка нині у буквальному сенсі бореться за своє існування. Шановні колеги! Від кожного із вас залежить захист і безпека дітей. Працюйте за буквою закону та не зупиняйтеся на досягнутому, активно співпрацюйте з іншими організаціями та іноземними колегами, обмінюйтеся досвідом та зростайте у професійному плані. Бажаю вам та вашим близьким міцного здоров’я, добробуту, родинного затишку, миру нам усім та найшвидшої перемоги».

Під час урочистого заохочення Євген Рогачов вручив відзнаку Головного управління Національної поліції в Полтавській області – медаль «За сумлінну службу» ІІІ ступеня капітану поліції Яніні Заході, начальнику сектору ювенальної превенції відділу превенції Миргородського районного відділу поліції.

Ще семеро офіцерок ювенальної превенції поліції Полтавщини отримали подяки начальника ГУНП в Полтавській області.

За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків подяку начальника ГУНП отримала керівниця відділу ювенальної превенції поліції Полтавщини, підполковник поліції Ірина Москаленко.


Також подякою начальника ГУНП в Полтавській області за дієву співпрацю з поліцією Полтавщини заохочені Світлана Громцева, директорка комунальної установи «Обласний молодіжний центр» Полтавської обласної ради

та Ірина Синягівська, керівниця гуртка – методист зразкового художнього колективу «Юний журналіст» Полтавського обласного центру естетичного виховання учнівської молоді Полтавської обласної ради.


Довідково. Від початку широкомасштабного вторгнення росії в Україну працівники ювенальної превенції поліції Полтавщини активно допомагають евакуйованим сім’ям, багатодітним родинам та  родинам з дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах, супроводжують гумколони та займаються волонтерством. В умовах війни ювенальні поліцейські приділяють особливу увагу створенню безпечного середовища для дітей – здійснюють профілактичні рейди в місцях дозвілля дітей, проводять превентивну роботу в торгівельних закладах  задля недопущення фактів продажу алкоголю і тютюну дітям, беруть участь у профілактичних бесідах в дитячих колективах, де роз’яснюють дітям важливі правила безпеки в умовах воєнного стану.  

Крім цього, для формування світогляду дітей та їх всебічного розвитку ювенальні поліцейські беруть активну участь у організації та проведенні для діток різних спортивних, культурних, пізнавальних та розважальних заходів.

Любити — це турбуватися. Поліція Полтавщини працює заради безпеки дітей та щирих дитячих посмішок. Бережемо та піклуємося про найдорожче разом. Слава Україні!


Нагадаємо, З початку року на Полтавщині поліція розшукала всіх безвісти зниклих в області дітей: розшукано 250 та встановлене місце перебування ще чотирьох з інших регіонів

Відділ комунікації поліції Полтавської області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux