Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Євген Рогачов: Закликаємо мешканців та гостей Полтавщини не ігнорувати сигнали тривоги та бути особливо обережними 7, 8 та 9 травня
Опубліковано 07 травня 2022 року о 14:18

За інформацією управління превентивної діяльності поліції Полтавщини, 8 травня у понад 20 населених пунктах області заплановані заходи, присвячені Дню пам’яті та примирення. До посиленої охорони публічного порядку та безпеки задіяно поліцейських, військовослужбовців Нацгвардії та представників громадських формувань.

Поліцейські Полтавщини готові до забезпечення правопорядку та продовжують працювати 24/7, охороняючи публічну безпеку та спокій громадян. Наразі працівники поліції несуть службу на блокпостах, підтримують правопорядок у населених пунктах, протидіють ворожій агентурі, виявляють прихильників «руського міру», попереджають адміністративні та кримінальні правопорушення, здійснюють супровід гуманітарних конвоїв, допомагають сім’ям переселенців та виконують ряд інших важливих завдань, поставлених керівництвом Сил Оборони.

Тож просимо громадян максимально сприяти роботі поліції та суворо дотримуватися заходів безпеки. Особливо уважними потрібно бути 7, 8 та 9 травня, оскільки є загроза активізації ворожих обстрілів.

Євген Рогачов, начальник поліції Полтавщини, повідомив: «Враховуючи існуючі воєнні загрози, закликаємо мешканців та гостей Полтавщини не ігнорувати сигнали тривоги та бути особливо обережними 7, 8 та 9 травня, оскільки є ризики, що ворог може активізувати ракетні обстріли території України. Дотримуйтесь заходів безпеки, встановлених правовим режимом воєнного стану. Уникайте масових скупчень, утримайтеся від відвідування лісових масивів та не розводьте багаття поблизу лісів. Дотримуйтеся комендантської години, яка на Полтавщині з 7 по 9 травня триватиме з 21:00 до 07:00. Завжди майте при собі документи, що посвідчують особу. Підтримуйте один одного та максимально сприяйте роботі правоохоронних органів. Разом - до Перемоги!».


Нагадуємо, що для громадян цілодобово працює поліцейська спецлінія 102, а також працюють альтернативні канали для звернень до поліції у застосунку чат-бот Телеграм: @Police102Poltava та месенджер Фейсбук Поліція Полтавської області.

Нагадаємо, На Полтавщині комендантська година з 7 по 9 травня триватиме з 21:00 до 07:00

Нагадаємо, Поліція Полтавщини закликає громадян дотримуватися правил безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів

Відділ комунікації поліції Полтавської області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux