Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
"Головний критерій оцінки роботи поліції Полтавщини - довіра населення", - Андрій Замахін
Опубліковано 10 січня 2019 року о 14:25

На розширеній нараді Головного управління Національної поліції в Полтавській області поліцейські підбили підсумки роботи за результатами 2018 року. Аналізуючи статистичні дані, рівень злочинності зменшився на 5, 6%, а тяжких та особливо тяжких злочинів зменшилось на 9,1%.


Колегія пройшла під головуванням начальника поліції Полтавщини Андрія Замахіна.

На початку наради полковник поліції вручив підлеглим відзнаки Президента України «За участь в антитерористичній операції», відзнаками та грамотами ГУНП в Полтавській області за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків.

Начальник Головного управління поліції у вступному слові наголосив присутнім на вимогах керівництва держави та відомства, які висуваються до працівників поліції. Основним завданням для поліції є швидке і якісне реагування на повідомлення громадян, забезпечення публічної безпеки та порядку, а також безкомпромісна боротьба зі злочинністю. А головний критерій оцінки роботи поліції Полтавщини -  довіра населення.


 У ході наради Андрій Замахін також наголосив на активізації роботи  територіальних підрозділів поліції області щодо профілактики та розкриття тяжких та особливо тяжких злочинів, протидії наркозлочинності, незаконній вирубці лісонасаджень, незаконному видобуванню корисних копалин, протидії корупції й хабарництву тощо.
Також головний поліцейський Полтавщини зазначив, що завдяки злагодженим діям усіх територіальних підрозділів та галузевих служб в області із 40 умисних вбивств 38 розкрито. А такі злочини, як нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого та  зґвалтування розкриті стовідсотково.


Акцентував увагу керівник обласної поліції і на безумовному дотриманні дисципліни і законності, а також дотримання заходів безпеки під час несення служби та в повсякденному житті. Андрій Замахін наголосив, що кожен керівник особисто відповідає за організацію роботи ввіреного підрозділу та своїх підлеглих.

«Якщо кожен поліцейський максимально якісно виконуватиме свою роботу, то і проблем у протидії злочинності буде набагато менше, а наші громадяни почуватимуться максимально захищеними», -зазначив Андрій Замаханін.


Відділ комунікації поліції Полтавської області
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux