Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
За пограбування, крадіжку та хуліганство поліція Полтавщини затримала двох кременчуківців
Опубліковано 29 грудня 2021 року о 10:21

Троє місцевих мешканців ймовірно причетні до хуліганства, крадіжки та пограбування жителів Кременчука. Наразі двоє фігурантів затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ще одного поліція продовжує розшукувати. В рамках кримінальних проваджень тривають слідчі дії.   

До поліції Кременчуцького районного управління 27-го грудня, близько 5-ї години, надійшло повідомлення від місцевого таксиста, 1998 року народження, що в Кременчуці, на перехресті вулиць Європейська – проспект Свободи, клієнти погрожували йому невідомим предметом, пошкодили автомобіль «ВАЗ 21099» та забрали мобільний телефон.
За вказаною адресою негайно прибула слідчо-оперативна група та оперативники Кременчуцького райуправління поліції.


Андрій Власенко, тимчасовий виконувач обов’язків начальника Кременчуцького райуправління поліції, повідомив: «Під час першочергових слідчих дій нам вдалося встановити осіб, які причетні до скоєння правопорушень. Ними виявилися троє місцевих мешканців – двоє 1998 років народження та один 2004 року народження. На часі двох фігурантів затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм вже повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Третього спільника, 1998 року народження, продовжує розшукувати поліція».  


У ході оперативно-розшукових та слідчих дій поліцейським вдалося встановити, що тієї ночі у Кременчуці по провулку Героїв Бреста правопорушники пограбували місцевого мешканця, у якого забрали 12 тисяч гривень.  


За даними фактами органом досудового розслідування поліції Кременчука, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією частини 2 статті 186 (Грабіж), частини 2 статті 296 (Хуліганство, вчинене групою осіб) та частини 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Відділ комунікації поліції Полтавської області

(За інформацією Кременчуцького райуправління поліції)

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux