Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Із початком нового навчального року до школярів на профілактичні уроки завітали поліцейські
Опубліковано 05 жовтня 2018 року о 12:33

«Безпечна дорога до школи», «Основи Правил дорожнього руху», «Відповідальність починається з мене», «Як не стати жертвою правопорушення» - саме на такі теми спілкувалися працівники ювенальної превенції та інші поліццейські області із школярами різного віку. 

Лубенський район
Психолог сектору кадрового забезпечення Лубенського відділу поліції Неля Заровна та інспектор сектору кадрового забезпечення Ірина Галай  провели профорієнтаційну роботу серед учнів випускних класів загальноосвітньої школи № 10 міста Лубни.


Поліцейські довели до відома присутніх інформацію про вищі навчальні заклади системи МВС України та розповіли про умови вступу до таких вишів. Наголосили, що всі випускники закладів освіти зі специфічними умовами навчання стовідсотково забезпечуються робочими місцями та грошовим забезпеченням відповідно до розміру  посадового окладу. 

Глобинський район
Поліцейський ювенальної превенції Павло Жеребцов завітав до однієї зі шкіл Глобинщини. Темою профілактичної бесіди зі школярами стала проблема подолання насильства в сім’ї, жорстокого поводження із дітьми, підвищення обізнаності учнів та формування у них нетерпимого ставлення до будь-яких проявів насильства в сім’ї.

Дітям роз’яснено їхні права та обов’язки, а також наголошено на відповідальності батьків школярів у разі вчинення даних видів правопорушень та злочинів.

Карлівський район
Працівники ювенальної превенції спільно з поліцейськими сектору реагування патрульної поліції провели тематичний урок для учнів ЗОШ № 1 у м. Карлівка щодо безпечної поведінки на дорозі.


Правоохоронці розповіли дітям,  як правильно переходити вулицю, поводитися у різноманітних дорожніх ситуаціях та про загальні правила поведінки учасників дорожнього руху.
Учні активно відповідали на запитання працівників поліції, обговорювали різні ситуації на дорозі та уявляли, якими можуть бути наслідки порушень ПДР. 

Диканський район

З метою попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму інспектор з ювенальної превенції Андрій Юдін спільно з працівниками сектору реагування патрульної поліції провели «Урок з поліцейським» у Великобудищанській загальноосвітній школі.

Правоохоронці нагадали як вести себе на дорозі і біля неї, де можна грати, а де це небезпечно, і що необхідно робити на вулицях, щоб не потрапити в біду. Всі ці прості правила зроблять дорогу до школи більш безпечнішою.  

Миргородський район 
Інспектор сектору ювенальної превенції Яніна Захода розповіла школярам про неприпустимість насилля у дитячому середовищі. Зустріч пройшла з учнями п’ятих класів Миргородської гімназії ім. Т.Г.Шевченка.

Темою обговорення стало підвищення обізнаності учнів та формування у них нетерпимого ставлення до будь-яких проявів насильства. Поліцейська роз’яснила школярам їхні права і обов’язки.

Чорнухинський район
Інспектор сектору ювенальної превенції Ольга Куц розповіла учням Чорнухинської школи про основні Правила дорожнього руху та умови, які сприятимуть безпечно пройти шлях від дому до школи та назад. 

Чутівський район 
Інспектор ювенальної превенції Марина Мироненко зустрілася із учнями Чутівської та Войнівської загальноосвітніх шкіл. Розповіла про основні Правила дорожнього руху та закликала їх безумовно дотримуватися, аби убезпечити своє життя та здоров’я.  

Хорольський район
Дільничний офіцер поліції Іван Манжос взяв участь у загальношкільній батьківській конференції в Андріївській загальноосвітній школі, а також провів профілактичний урок з учнями. 


Поліцейський звернув увагу школярів на відповідальності неповнолітніх за вчинення адміністративних та кримінальних правопорушень.

Наголосив, що у них є право на особисту безпеку і належні умови життя, на захист від насильства і приниження. Також наголосив на наслідках вживання алкогольних напоїв та тютюнопаління, а також про небезпечність спілкування із незнайомими людьми через мережу Інтернет та на вулиці. 

Кременчук
Працівники Кременчуцького відділу поліції у рамках профілактичної роботи запросили школярів до місця, де працюють. 


Учням 7-го класу 11 школи   провели пізнавальну екскурсію та познайомились з роботою поліцейських кінологів та їх чотирилапих помічників, ознайомилися зі спецзасобами поліції, роботою експертів-криміналістів та  галузевих служб поліції Кременчука.

Відділ комунікації 
за матеріалами територіальних підрозділів поліції 
Полтавської області 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux