Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Керівники територіальних підрозділів поліції області спілкувалися із громадянами та органами влади на виїзних прийомах і робочих зустрічах
Опубліковано 18 липня 2018 року о 17:22

Лохвицький район
Начальник сектору превенції Лохвицького відділу поліції Роман Коротя здійснив прийом громадян у приміщенні Сенчанської сільської ради. 
Під час прийому розглянуто ряд звернень від місцевих жителів різного роду - проблеми, пропозиції. Як правило питання стосувалися розгляду попередніх заяв та звернень, на що начальником сектору превенції надано конкретні відповіді, ті звернення які потребують додаткової перевірки взято на особистий контроль.

Диканський район
Начальник    Диканського відділення поліції Каблуков Ігор Миколайович   провів виїзний  прийом громадян у Надеждянській  та Дібрівській сільських радах.
На прийом до начальника відділення  зверталися мешканці  з проблемами  та пропозиціями. Ігор Миколайович  надав вичерпні відповіді з приводу поставлених питань.  В ході бесіди з головами сільських рад обговорили  стан криміногенної обстановки, забезпечення правопорядку та публічної безпеки на вулицях та доцільності запровадження системи відеонагляду.


Новосанжарський район
В рамках запланованого виїзного прийому заступником  начальника Новосанжарського відділення поліції Сергієм Гасановим було проведено особистий прийом громадян для жителів Лелюхівської сільської ради. Візит у селі розпочався зі спілкування із головою Лелюхівської сільської ради Віталієм Роєм. Під час зустрічі заступник начальника поліції обговорив питання взаємодії в забезпеченні правопорядку та публічної безпеки на території громади. Під час прийому громадян, місцеві жителі зверталися за допомогою у вирішенні соціально-побутових конфліктів та цікавились результатами розслідування кримінальних проваджень. 
В ході спілкування жителі отримали кваліфіковані відповіді на усі задані запитання. 


Зіньківський район 
На Зіньківщині заступник начальника поліції здійснив виїзний прийом громадян до Велико Павлівської сільської ради
До заступника начальника Зіньківської поліції звертались громадяни з різних причин. На всі звернення Роман Третяк надав необхідну правову допомогу та відповів на усі запитання людей.
Крім того, поліцейський провів зустріч з сільським головою  стосовно налагодження довірливих відносин з поліцією на засадах партнерства та подальшої співпраці. Обговорили план спільних заходів щодо встановлення додаткових камер відеоспостереження на території сільської ради.

Глобинський район
В Глобинській міській раді начальником сектору превенції Глобинської поліції Романом Віталієм проведено робочу зустріч з в.о. міського голови Олександром Артюшенком, де обговорено питання створення безпечного простору, налагодження довіри громадян до поліції, підвищення реагування на повідомлення громадян, забезпечення постійної поліцейської присутності та дієвої роботи дільничних офіцерів поліції. Глобинська ОТГ підтримує пропозицію щодо введення додаткової посади дільничного офіцера поліції і обіцяє забезпечити службовим приміщенням, меблями і оргтехнікою по мірі необхідності.

За матеріалами територіальних підрозділів поліції Полтавщини
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux