Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Керівники територіальних підрозділів поліції області спілкуються із громадянами та органами влади на виїзних прийомах
Опубліковано 16 липня 2018 року о 12:41

Карлівський район 

Заступник начальника Карлівського відділу поліції Сергій Голуб із робочим візитом відвідав Мартинівську сільську раду. Сергій Володимирович поспілкувався з представниками органів місцевого самоврядування та відповів на запитання, що цікавили жителів села.


Також поліцейський прозвітував про стан правопорядку на території сільської ради за І півріччя 2018 року та запевнив присутніх, що працівники поліції прикладуть максимум зусиль для профілактики скоєння правопорушень та оперативного розкриття скоєних злочинів.

Диканський район 

Старший дільничний офіцер поліції Диканського відділення поліції В’ячеслав Чован провів виїзний прийом громадян в Байрацькій сільській раді. Під час прийому надійшло ряд актуальних питань, які стосуються захисту місцевого населення від злочинних посягань, охорони правопорядку і налагодження співпраці поліції з громадою.


Дільничний офіцер наголосив, що поліція району готова ефективно реагувати на абсолютно всі заяви громадян, підтримувати з ними постійний зв’язок та інформувати про хід розгляду кримінальних проваджень. 

Пирятинський район 

Начальник поліції Пирятинщини Олексій Возний спілкувався з представниками Березоворудської сільської ради. 


У ході зустрічі із сільським головою обговорили проблемні питання, що стосуються запобіганню і протидії злочинності на території села.
Під час прийому місцеві жителі зверталися за допомогою у вирішенні соціально-побутових конфліктів, та цікавились можливістю встановлення камер відео спостереження задля власної безпеки та підтримання публічного порядку.  

Гадяцький район  

Начальник Гадяцького відділу поліції Джулай Сергій разом з начальником сектору реагування патрульної поліції Олександром Явтушенком з робочим візитом відвідав сільську раду в селі Великі Будища.


Під час виїзду Сергій Джулай поспілкувався  з головою сільської ради та відповів на запитання громадян, які звернулися на особистий прийом. Начальник районної поліції поінформував про роботу правоохоронців на території обслуговування упродовж першого півріччя 2018 року.

Чутівський район

Начальник поліції району Віталій Харченко приймав громадян та спілкувався з представниками місцевого самоврядування Таверівської та Черняківської сільських рад Чутівщини.

Відділ комунікації за матеріалами територіальних підрозділів 
поліції Полтавщини 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux