Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Керівники територіальних підрозділів поліції області здійснили виїзні прийоми громадян
Опубліковано 08 вересня 2018 року о 10:12

Поліцейські проводять зустрічі з місцевими мешканцями, представниками територіальних громад та громадських об’єднань.
Так начальник Решетилівського відділення поліції підполковник поліції Вячеслав Володимирович Перепелиця 07 вересня спілкувався з населенням в приміщеннях Шевченківської та Пащенківської сільських рад де провів особистий прийом громадян.
Правоохоронець зустрівся з головою Шевченківської сільської ради Ніною Михайлівною Підгорою та разом обговорили питання щодо забезпечення охорони публічної безпеки громадян під час проведення масових заходів, які відбудуться в селі Шевченкове. 


З головою Пащенківської сільської ради Наконечним Миколою Григоровичем було обговорено питання подальшої співпраці.


В подальшому Вячеслав Володимирович завітав з робочим візитом до Шевченківської ЗОШ де мав можливість зустрітись з директором школи та педагогічним колективом.

Про результати оперативно – службової діяльності  Гребінківського відділу поліції за 8 місяців йшла мова на робочій зустрічі начальника поліції Максима Романенка та журналіста місцевої газети «Гребінчин край» Світлани Педоряки.
На початку зустрічі Максим Володимирович довів інформацію про стан злочинності, відмітив позитивні результати роботи своїх підлеглих. 
Так, під час бесіди начальник поліції зазначив, що в цілому вдалося забезпечити та контролювати стан оперативної обстановки. Одним із ключових завдань для  правоохоронців залишається максимально ефективне виконання функцій щодо захисту прав громадян від злочинних посягань та забезпечення стабільності результатів з виявлення та розкриття злочинів.
Протягом 8 місяців крадіжок порівняно з минулим роком зменшилося на 40,76 %, а  відсоток розкриття злочинів збільшився завдяки зусиллям співробітників відділу.
Суттєво активізована робота у розкритті правопорушень пов’язаних з незаконним обігом наркотиків. Так, у  2017 році було зареєстровано 18 кримінальних проваджень, з яких  10 особам було повідомлено про підозру, а в поточному році зареєстровано 53 наркозлочинів, та повідомлено 35 особам про вчинення кримінальних правопорушень.


Начальник відділу охорони публічного порядку ГУНП в Полтавській області Роман Савченко та старший інспектор з охорони публічного порядку Олександр Обідейко здійснили виїзний прийом громадян в громадській приймальні Лохвицького відділу поліції. 


Під час прийому до представників Полтавщини поліції з різноманітними запитаннями зверталися мешканці району, в основному звернення стосувались, різного роду надання роз’яснень та стану розгляду відкритих раніше кримінальних проваджень. Кожному з громадян, що звернулись до правоохоронців, було надано кваліфіковану відповідь. 


По закінченню виїзного прийому начальник відділу Роман Савченко та Олександр Обідейко ровели робочу зустріч з представником Лохвицької об’єднаної громади Леонідом Верескуном, в ході якої обговорювали співпрацю з органами влади і місцевого самоврядування,  роботу дільничних офіцерів поліції, тощо. 

Керівник Кременчуцького районного відділення поліції Юрій Сухомлин провів прийом громадян в Піщанській об’єднаній територіальній громаді. Обговорили питання співпраці, проведення профілактичних заходів, необхідність патрулювання населених пунктів,  виявлення та припинення правопорушень на вулицях і дорогах сіл та селищ, шляхи покращення безпеки дорожнього руху тощо. 

За матеріалами територіальних відділів та відділень поліції Полтавщини


 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux