Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Керівництвом територіальних підрозділів поліції області здійснюються виїзні прийоми громадян у сільських радах
Опубліковано 13 вересня 2018 року о 10:03

Такі прийоми проводяться задля налагодження діалогу з населенням, вивчення проблем на місцевості, а також надання допомоги громадянам у межах поліцейської компетенції. 

Так, заступник начальника Оржицького відділення поліції Олександр Шаповаленко із робочим візитом відвідав Староіржавецьку та Онішківську сільські ради  Оржицького району.  


Представник поліції із сільськими головами обговорив проблемні питання, що стосуються запобіганню і протидії злочинності на території сіл.  Особливу увагу Олександр Шаповаленко звернув на проведення профілактично-роз’яснювальної роботи серед населення з метою попередження і недопущення вчинення кримінальних правопорушень, особливо, серед пенсіонерів та одиноко проживаючих громадян.

Також зупинилися на необхідності встановлення  камер зовнішнього відеоспостереження та можливості створення станцій охорони публічного порядку і безпеки. 

Начальник Глобинської поліції Зураб Мелікідзе приймав громадян у Куп’єватівській сільській раді. 


Керівник поліції району уважно вислухав кожного, хто прийшов на прийом. По окремим питанням вдалося знайти рішення на місці, по іншим доручив розібратись відповідним співробітникам поліції.

Після прийому громадян Зураб Мелікідзе зустрічався із головою сільської ради Людмилою Сокіл. Із представником влади обговорили можливість встановлення відеоспостереження на вулицях, у тому числі, з можливістю розпізнавання номерних знаків транспортних засобів. 

Заступник керівника Кременчуцького районного відділення поліції Владислав Шаптала із робочим візитом відвідав Недогарківську об’єднану територіальну громаду.

Із представниками громади запланували ряд спільних профілактичних  заходів на наступні місяці. Зокрема, це спільні рейди, профілактично-роз’яснювальна робота серед місцевого населення щодо недопущення скоєння злочинів та правопорушень. 

Нагадаємо, що керівники територіальних підрозділів поліції області здійснили виїзні прийоми громадян.

Відділ комунікації за матеріалами 
територіальних підрозділів поліції Полтавської області 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux