Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Командир батальйону поліції особливого призначення «Полтава» Валерій Лестюхін є взірцем та прикладом для наслідування серед підлеглих
Опубліковано 04 жовтня 2018 року о 10:48

До Дня Захисника України  ми розповімо вам історії наших героїв-поліцейських, захисників незалежності та територіальної цілісності України, людей, які втілюють собою мужність і героїзм.

У складі батальйону патрульної служби особливого призначення «Полтава» майор поліції Лестюхін Валерій Павлович проходить службу з червня 2014 року та приймає активну участь з виконання завдань, визначених Законом України «Про боротьбу з тероризмом» з охорони громадського порядку в районах проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей. 


За безпосередню участь в проведенні антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей рішенням комісії МВС України отримав статус учасника бойових дій.
У період з 04.09.2014 по 05.09.2014 виконував обов’язки керівника зведеного загону під с. Нижня Кринка Макіївського району Донецької області, де відбулися бойові зіткнення між сепаратистами та військовослужбовцями 25-ї бригади ПДВ ЗСУ. 


Завдяки його мужності, вмілим організаційним здібностям, група задіяних співробітників виконала операцію з найменшими можливими втратами. Безпосередньо приймав участь у евакуації та наданні першої домедичної допомоги пораненим під потужними обстрілами, які тривали більше доби. 
Протягом грудня 2014 року на чолі зведеного загону батальйону «Полтава» виконував бойові завдання на Дебальцевському плацдармі у с. Ольховатка та с. Булавінське.
У січні 2015 року, під час обстрілу м. Волноваха Донецької області було пошкоджено водогін, яким здійснювалась подача води до житлових масивів, у т.ч. до лікарні. Валерій Лестюхін задіяв весь підпорядкований особовий склад, залучив волонтерську допомогу та в найкоротший термін водопостачання до медичного закладу було відновлено.
Природна комунікабельність майора поліції, його вміння знаходити спільну мову з місцевим населенням, дозволяє здійснювати заходи по облаштуванню нових місць несення служби, у тому числі побуту особового складу, у найкоротші терміни. За характером рішучий, наполегливий, дисциплінований, старанний. Своїм сумлінним ставленням до виконання службових обов’язків є взірцем та прикладом наслідування для підлеглих. 

На адресу керівництва поліції Полтавській області неодноразово надходили листи подяки від імені керівництва Артемівської районної державної адміністрації Валерію Лестюхіну та підпорядкованому йому особовому складу за зразкове несення служби на тимчасово окупованій території Донецької області.

 

Відділ комунікації поліції Полтавської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux