Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Міністр внутрішніх справ України відзначив сумлінну службу харківських поліцейських
Опубліковано 19 травня 2022 року о 16:22

За мужність і героїзм, виявлені під час відсічі збройної агресії російської федерації проти України, захисті державного суверенітету та територіальної цілісності держави голова відомства Денис Монастирський вручив співробітникам ГУНП в Харківській області нагороди Президента України та Міністра внутрішніх справ України.

18 травня з робочим візитом Харківщину відвідав Міністр внутрішніх справ України та зустрівся з особовим складом поліції.

Денис Монастирський розповів, як 24 лютого, в перший день війни, він прийняв непросте рішення – призначити нового керівника ГУНП в Харківській області.

- Це було ризиковане рішення. Новий керівник в перший день війни поїхав очолювати місто, де фактично вже відбувались бойові дії. Сьогодні я з честю і гордістю можу сказати, що цей виклик прийнято вірно, що людина, яка очолила ГУНП, впоралася з своєю задачею, - наголосив міністр.

За сумлінну службу, а також мужність і героїзм Денис Монастирський вручив начальнику ГУНП в Харківській області Володимиру Тимошку нагороду Президента України - орден Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

Денис Монастирський висловив переконання, що Україна захистить свою свободу в цій війні, а наші захисники переможуть російських загарбників. Міністр внутрішніх справ також від імені Президента, воїнів та від себе особисто подякував всім, хто  залишилися на своєму робочому місці.

«Саме завдяки вам ми знаходимось сьогодні в українському місті, завдяки вам ми незабаром вийдемо на кордон України. Дякую всім вам і вашим підлеглим, дякую усім вашим побратимам!», – зазначив Денис Монастирський

Медалями Президента України «За бездоганну службу» і «Захиснику вітчизни» були нагороджені 25 керівників та співробітників різних підрозділів поліції Харківщини.

Відомчою заохочувальною відзнакою МВС України «Вогнепальна зброя» Денис Монастирській нагородив шістьох поліцейських.

Керівник ГУНП в Харківській області подякував міністру за підтримку поліції Харківщини та пообіцяв, що поліція регіону й надалі міцно триматиме свої бойові позиції.

Відділ комунікації поліції Харківської області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux