Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Полтавщині безпеку громадян охороняють додаткові поліцейські патрулі
Опубліковано 14 лютого 2022 року о 12:54

На вулицях міста Горішні Плавні, Кременчуцького району Полтавщини, 11 лютого  збільшилася кількість патрульних нарядів, які охороняють спокій громадян та забезпечують правопорядок у населеному пункті.

У патрулюванні беруть участь поліцейські  батальйону поліції особливого призначення обласного Главку, нацгвардійці, ТОРівці батальйону патрульної  поліції міста Кременчука та особовий склад поліції Горішніх Плавнів і Кременчуцького районного управління.


Олександр Холондович, тимчасовий виконувач обов’язків начальника Кременчуцького районного управління поліції, повідомив:  «Ми посилили рівень безпеки на вулицях міста, залучивши додаткові наряди до патрулювання.  Такі превентивні заходи ми проводимо в зв’язку з тим, що від місцевих мешканців надходять звернення щодо продажу алкоголю підліткам, порушень правил дорожнього руху водіями в нічний час та порушень тиші в спальних районах міста Горішні Плавні. Тож наша головна мета – захистити спокій громадян, попередити правопорушення та забезпечити належний безпековий простір у громаді».   


За період роботи патрульних нарядів складено шість адміністративних матеріалів за фактами продажу алкоголю неповнолітнім, керування автомобілями водіями в стані алкогольного сп’яніння, розпивання спиртних напоїв у громадському місці, вчинення дрібного хуліганства. Крім того виявлено та припинено кримінальні правопорушення, пов’язані  з незаконним обігом наркотичних речовин, підробкою документів на транспортний засіб тощо.

Поліція вдячна місцевим мешканцям за співпрацю та вчасне інформування про факти порушень чинного законодавства. Закликаємо містян і надалі з розумінням відноситись до роботи поліції, вчасно повідомляти про підготовку до вчинення чи вчинення правопорушень, а також про виявлені підозрілі валізи, предмети, транспорт та осіб, що можуть бути причетними до вчинення злочинів. У свою чергу ми прикладемо максимум зусиль, щоб кожен мешканець громади почувався захищеним.

Відділ комунікації Полтавщини
(за інформацією Кременчуцького райуправління поліції)

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux