Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Полтавщині дітки-переселенці разом з поліцейськими та кондитерами виготовили близько сотні великодніх смаколиків для захисників України
Опубліковано 20 квітня 2022 року о 15:22

Паски, великодні пряники та крашанки, оформлені рученятами маленьких свідків жорстоких воєнних реалій, незабаром отримають бійці Збройних сил України. Дітки щиро вірять у силу пасхального хліба, що об’єднує людей, вселяє в серця надію на початок нового життя та віру у перемогу Української армії над ворогом.

За ініціативи працівників Миргородського райвідділу поліції та офіцерів Лохвицької тергромади, 10 діток з Харківщини та Сумської області, які з батьками оселилися на території району, із задоволенням взяли участь у майстер-класі з виготовлення великодніх смаколиків для героїв, які щохвилини виборюють наше безумовне право на життя та незалежність.

Навчальний захід відбувся у творчій студії «MAMALENA», засновниця якої разом з родиною від початку повномасштабної агресії росії в Україні безоплатно навчає діток кондитерської справи. Разом з помічниками в однострої та професійними майстрами діти спекли та прикрасили близько сотні пасок та розписали стільки ж крашанок.

Як зазначила Карина Шагаєва, інспекторка сектору ювенальної превенції Миргородського райвідділу поліції, фахівці студії долучать виготовлену здобу та крашанки до пасхальних кошиків, призначених для військових ЗСУ, а також діток, які опинилися у складних життєвих обставинах. За дорученням маленьких «пекарів», зібрані з натхненням та любов’ю пасхальні дари інспекторка планує передати військовим.

Офіцерка впевнена, що великодні клопоти українців під час війни допоможуть не тільки очистити дух перед Світлим Воскресінням, але й наповнити наші серця почуттями віри, надії та любові. Карина Шагаєва бажає кожному: «Миру, щастя і добра. Хай Бог оберігає нашу Україну»!

Вдячні за організацію заходу власниці творчій студії «MAMALENA» Альоні Смірновій та її чудовим помічникам, офіцерам Лохвицької тергромади Володимирові Грищенку й Тарасові Кудері, а також працівниці сектору кадрового забезпечення районного підрозділу поліції Вікторії Хоменко.

Відділ комунікації поліції Полтавщини

(За матеріалами Миргородського райвідділу поліції)

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux