Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Полтавщині поліцейські спільно з рятувальниками передали діткам з родин, які потребують соціальної підтримки, необхідні для навчання речі
Опубліковано 08 вересня 2022 року о 14:18

Книжки, канцелярське приладдя, зошити, фарби та інші речі, потрібні для успішного навчання й творчості, правоохоронці зібрали під час благодійної акції «Готуємось до школи разом». Нагадаємо, вона проходила у серпні цього року, у різних населених пунктах області, і мала на меті допомогти підготуватися до нового навчального року школярам з внутрішньо переміщених родин та сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Протягом тижня (напередодні початку навчального сезону) небайдужі краяни залишали шкільні набори та канцелярію у визначених пунктах збору, а також у правоохоронців, які супроводжували благочинну акцію. Основну частину акумульованої допомоги доставили за місцем призначення ще перед Днем знань. Однак на цьому добрі справи не завершилися… Жителі області та правоохоронці продовжують збирати та фасувати «контейнери» з корисними дрібничками для школярів.

Так, днями у Лохвицькій територіальній громаді інспекторка ювенальної превенції разом з працівниками Миргородського районного управління державної служби надзвичайних ситуацій Полтавщини вручили адресну допомогу родинам у Лохвицькій та Заводській тергромадах Миргородщини.

Карина Шагаєва, інспекторка сектору ювенальної превенції Миргородського районного відділу поліції, зазначила: «Цього року у закладах освіти наших територіальних громад чимало школярів з родин, які через воєнні дії та негативні життєві обставини, не мають реальної можливості придбати для навчання дітей все необхідне. Саме тому ми не могли залишитися осторонь цієї проблеми та ініціювали благочинний збір шкільного приладдя. Дошкільнята та підлітки дуже зраділи подарункам та щиро дякували всім за гостинці».

Владислав Різуненко, провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Миргородського РУ ГУ ДСНС України в Полтавській області, зауважив: «Користуючись нагодою, ми нагадали школярам та дошкільнятам правила безпечної поведінки та алгоритм реагування на сигнал «Тривога! Всі в укриття». Закликали їх бути обережними при виявленні вибухонебезпечних предметів та дотримуватися правил особистої безпеки».

Поліція Полтавщини дякує всім небайдужим громадянам, представникам правоохоронних органів, місцевого самоврядування, служби у справах дітей та фахівцям центру адміністративних послуг територіальних громад, які долучилися до благодійного заходу й подарували діткам впевненість, що вони під надійним захистом.

Слава Україні!

Відділ комунікації поліції Полтавщини
(За матеріалами Миргородського райвідділу поліції)

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux