Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Полтавщині поліцейські влаштували свято безпеки для родин переселенців
Опубліковано 06 травня 2022 року о 11:06

Щоб підняти настрій діткам та дорослим, яких ворожі обстріли та авіаудари змусили залишити рідний край та шукати захисту на Полтавщині, миргородські поліцейські разом зі своїм керівником, Віталієм Ярмолюком, діячами культури та місцевим волонтером організували маленьке свято безпеки з творчим майстер-класом.

Свято відбулося у пришкільному таборі Миргородської міської територіальної громади, де нині проживають вимушено переміщені родини з дітками віком від 4 до 12 років.

Час провели весело та з користю: потоваришували з поліцейською кінологинею та її напарницею – службовою вівчаркою Тайрою, дізналися чимало цікавого про роботу поліцейського офіцера громади, а також отримали поради від інспекторки ювенальної превенції, покликані убезпечити й батьків, і дітей від небезпечних ситуацій та загроз війни.

Окрім того, разом з місцевими майстринями прикрашали усміхнені дитячі личка аквагримом, гуртом розфарбовували на асфальті кольоровою крейдою мапу України, а також пригощалися солодощами й фруктами.

Вдячні за ініціативу та відмінну організацію заходу: Віталію Ярмолюку, начальнику Миргородського райвідділу поліції; Яніні Заході, начальниці сектору ювенальної превенції Миргородського райвідділу; Анатолію Веремчуку, поліцейському офіцерові Миргородської міської територіальної громади; Аллі Черкаській, молодшій інспекторці-кінологу Кінологічного центру обласного Главку поліції та її вихованиці – службовій вівчарці Тайрі.

Окрема вдячність волонтерам, які додали святу яскравості та смаку: художниці Анастасії Кобріній за прекрасний аквагрим, майстрині міського будинку культури Ользі Кобріній за патріотичне спільне графіті на асфальті та волонтеру Євгену Грищенку за смаколики.

Щиросердно дякуємо батькам і маленьким учасникам свята за активність, шквал позитивних емоцій та безмежну віру у Збройні сили України, правоохоронців й оборонців, волонтерів, а також у кожного сина й доньку країни, які серцем, словом, добрими справами та зброєю дають героїчну відсіч загарбницькій армії кремля.

Відділ комунікації поліції Полтавщини
За матеріалами Миргородського райвідділу поліції

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux