Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Полтавщині поліцейські затримали чоловіка, який пограбував таксиста у Кременчуці
Опубліковано 29 березня 2022 року о 11:34

Чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у вчиненні злочину, затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру. Вирішується  питання про обрання запобіжного заходу.

За допомогою до кременчуцьких поліцейських 27 березня,  близько 11:00, звернувся місцевий 53-річний водій таксі. Чоловік повідомив, що під час виконання ним замовлення клієнт таксі заволодів його мобільним телефоном.  

На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група Кременчуцького  райуправління поліції.

Олександр Холондович, тимчасовий виконувач обов’язків  начальника Кременчуцького райуправління поліції, повідомив: «Менше години знадобилося слідчим та оперативникам кременчуцької поліції, щоб встановити обставини пограбування та затримати причетного до злочину чоловіка. Ним виявився місцевий мешканець, 1995 року народження, який вже мав проблеми із законом. Під час першочергових слідчих дій, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, за місцем мешкання 27-річного фігуранта слідчими вилучено мобільний телефон, що належить заявнику. Окрім того, вилучено предмет схожий на пістолет,  наркотичні речовини та паспорт фігуранта з явними ознаками підробки. Наразі чоловіка затримано в порядку статті 208 Кримінального  процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу».


За даним фактом слідчими Кременчуцького райуправління поліції Полтавщини, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, розслідуються кримінальні провадження за частиною 4 статті 186 (Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану), частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю), частиною 1 статті 309 (Незаконне зберігання наркотичних засобів), а також за частиною 1 статті 358 (Підроблення чи використання підроблених документів) Кримінального кодексу України. У рамках кримінальних проваджень тривають слідчі дії.

Відділ комунікації поліції Полтавської області
(за матеріалами Кременчуцького районного управління поліції)

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux