Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Полтавщині поліція спрямувала до суду обвинувальний акт відносно учасників наркогрупи
Опубліковано 15 березня 2022 року о 18:18

До складу злочинної групи, яка займалася виготовленням та збутом амфетаміну, метамфетаміну та канабісу, входили троє жителів Полтави та Полтавського району: двоє чоловіків 56 та 43 років, а також 35-річна жінка.

Незаконну діяльність припинили оперативники управління боротьби з наркозлочинністю поліції Полтавщини спільно зі слідчими відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління ГУНП за процесуального керівництва Полтавської обласної прокуратури із залученням батальйону поліції особливого призначення.

У процесі оперативно-розшукових та слідчих заходів встановлено, що злочинна група тривалий час займалася виготовленням та збутом амфетаміну, метамфетаміну та канабісу серед наркозалежних мешканців Полтави та області. Під час проведення санкціонованих судом обшуків за адресами проживання фігурантів вилучено значну кількість наркотичних і психотропних засобів та прекурсорів. На вилучене майно фігурантів накладено арешт на близько 1 мільйона гривень.

Сергій Рекун, заступник начальника поліції Полтавщини, повідомив:
«Слідчими відділу розслідування особливо тяжких злочинів Слідчого управління обласної поліції завершено досудове розслідування у кримінальних провадженнях, відкритих за трьома статтями Кримінального кодексу України: незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів вчинені організованою групою, а також якщо предметом таких дій були наркотичні засоби, психотропні речовини або їх аналоги в особливо великих розмірах (частина 3 стаття 307); незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб, або у великих розмірах, або з метою збуту, а також незаконний збут прекурсорів (частина 2 статті 311) та організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів (частина 2 статті 317)».

На даний час обвинувальний акт відносно трьох фігурантів спрямовано до Октябрського районного суду м. Полтави для розгляду справи по суті.

Відділ комунікації поліції Полтавщини

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux