Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Полтавщині відбувся Всеукраїнський з’їзд регіональних відділень Української секції Міжнародної поліцейської асоціації (ФОТО)
Опубліковано 20 вересня 2018 року о 17:16

Всеукраїнський з’їзд Української секції Міжнародної поліцейської асоціації (далі – МПА) на чолі з першим Міністром внутрішніх справ незалежної України і нині діючим президентом Асоціації Андрієм Василишиним відбувся на базі Головного управління Нацполіції Полтавщини. 


У заході взяли участь представники 5 регіональних відділень ПМА з Полтавщини, Чернігівщини, Черкащини, Дніпропетровщини та Запорізької області.

На початку робочої зустрічі поліцейські вшанували пам'ять загиблих працівників органів внутрішніх справ покладанням квітів до меморіалу «Полеглим захисникам правопорядку Полтавщини». 


Колону правоохоронців та членів асоціації очолили генерал внутрішньої служби Андрій Василишин, начальник Главку поліції Полтавщини Андрій Замахін та керівник регіонального відділення поліцейської асоціації Олександр Телик.

У другій частині зустрічі гості відвідали Центр управління нарядами «102», підбили підсумки діяльності організації (у тому числі у міжнародній площині), а також визначилися з переліком важливих організаційних питань, реалізація яких дозволить покращити ефективність роботи асоціації.


Наголошуючи на фактичних здобутках асоціації у гуманітарній сфері Андрій Василишин наголосив, що головну мету діяльності Асоціації відображує її влучний девіз, який з мови есперанто перекладається як "Служба через дружбу".

Асоціація працює над формуванням дружніх стосунків, сприяє налагодженню міжнародної співпраці і культурних зв’язків, а також підтримує обмін професійним досвідом. 

Найактивніших членів ПМА, які працюють над її розвитком, Андрій Володимирович відзначив нагрудними знаками і Подяками. Заслужену нагороду отримав і сам президент Української секції, завдяки підтримці якого за два десятиліття реалізовано чимало спільних проектів. Починаючи від озеленення і благоустрою визначних культурно-історичних місць, завершуючи перемогами в міжнародних спортивних змаганнях і творчих фестивалях.


За підтримку регіонального відділення ПМА Полтавщини відзнаку з рук генерала Василишина отримав головний поліцейський області Андрій замахін.


Щороку кількість активних прибічників соціально корисної діяльності Української секції поліцейської асоціації зростає. Сьогодні до її складу приєднався ще один активний послідовник позитивного поліцейського досвіду – заступник начальника поліції Полтавської області Володимир Абрамов.


Довідка!
Полтавське регіональне відділення Асоціації поліцейських було одним із перших, створених в Україні. Дата започаткування припадає на 7 червня 1997 року. На сьогодні відділення налічує понад 250 осіб. 

Міжнародна поліцейська асоціація була створена 1 січня 1950 року у Великобританії. Керівництво МПА знаходиться в англійському місті Ноттінгем.

Нині Міжнародна поліцейська асоціація є однією з найбільших міжнародних професійних громадських організацій, яка має статус постійного представника в Організації Об’єднаних Націй та консультативного - у Раді Європи.

Українську секцію Міжнародної поліцейської асоціації створено 25 квітня 1996 року. Її очолює генерал внутрішньої служби України Андрій Володимирович Василишин.

Нині у складі Української секції діє 30 регіональних відділень та осередків, які об’єднують близько 6000 тисяч працівників правоохоронних органів, силових структур та цивільних громадян, які активно сприяють роботі поліції.

Представники відділення беруть активну участь в соціально значимих заходах, які відбуваються на Полтавщині, працюють над вирішенням суспільно-важливих питань на щорічних конгресах та конференціях Національної виконавчої ради.

Усіх бажаючих регіональне відділення Української секції Міжнародної поліцейської асоціації запрошує до співпраці: 36020, м. Полтава, вул. Козака,1; тел./факс: (0532) 50-80-55, e-mail:[email protected].

Відділ комунікації поліції Полтавської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux