Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Полтавщині з початку року поліцейськими офіцерами громади припинено більше 1500 адміністративних правопорушень
Опубліковано 08 липня 2022 року о 14:21

На Полтавщині 7-го липня відбулася нарада працівників Управління превентивної діяльності поліції Полтавської області, де підбили підсумки роботи поліцейських офіцерів громад за перше півріччя 2022 року.


У процесі наради начальник Управління превентивної діяльності Роман Ніколаєнко детально проаналізував результати роботи підрозділу за 6 місяців цього року, акцентував увагу на позитивних досягненнях, обговорив законодавчі зміни, що набули чинності (зокрема, у сфері організації діяльності поліцейських офіцерів громад), а також механізм їх реалізації на практиці в умовах воєнного стану.


«З початку 2022 року поліцейськими офіцерами громад припинено більше 1500 адміністративних правопорушень. З перших днів нового етапу війни офіцери перевірили близько 3 тисяч транспортних засобів та понад 10 тисяч підозрілих осіб. Крім цього,  поліцейські беруть участь у доставці гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам і сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах» - повідомив Роман Ніколаєнко.


Начальник Управління превентивної діяльності поліції Полтавщини наголосив на пріоритетних функціях підрозділу в умовах воєнного стану, з поміж яких головною є – забезпечення правопорядку та безпеки людей в громадах, надання їм вчасної допомоги в екстреній ситуації, виявлення ворожої агентури, злодіїв та колаборантів.


На завершення Роман Ніколаєнко подякував особовому складу за злагоджену роботу в умовах воєнного стану та закликав і надалі дотримуватися правил безпеки, дисципліни й законності під час виконання службових завдань.

Довідково. На Полтавщині понад 30 поліцейських офіцерів громад працюють 24/7 у більше ніж 20 тергромадах області. Вони виконують  функції  дільничного, ювенального інспектора, спеціаліста з контролю за обігом зброї, патрульного поліцейського, експерта у сфері безпекових питань, а також (за необхідності) парамедика. Окрім того, нині, в умовах спротиву України повномасштабному вторгненню рф, офіцери виконують роль оборонців, допомагають з логістикою та займаються гуманітарними питаннями.   

Відділ комунікації поліції Полтавської області
(За інформацією Управління превентивної діяльності ГУНП в Полтавській області)

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux