Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Полтавщині до проєкту «Поліцейський офіцер громади» приєдналася Скороходівська тергромада
Опубліковано 26 травня 2023 року о 15:45

Начальник поліції Полтавщини Євген Рогачов підписав меморандум про співпрацю з головою Скороходівської сільської тергромади Валерієм Штепкою. Під час робочої зустрічі 26-го травня представники сторін обговорили деталі проєкту, вимоги до його реалізації, а також етапи відбору кандидатів на посаду офіцера громади, оголошеного 18 травня цього року.


Євген Рогачов подякував голові Скороходівської тергромади за виважений підхід до безпекового питання та підкреслив, що це рішення є кроком до прогресивних змін у сфері безпеки.

Генерал поліції наголосив:

«Проєкт «Поліцейський офіцер громади» – це один з елементів безпеки, що довів свою ефективність на практиці, а відтак заслуговує на максимальну підтримку громад. Головне для нас – безпека громадян, їх довіра до органів влади та розвиток громад. Особливе значення це має в умовах воєнного стану, коли ми спрямовуємо наші спільні зусилля на відсіч ворогу, відновлення правопорядку на деокупованих територіях та підтримання життєдіяльності населених пунктів».

Скороходівська сільська тергромада стала 26-ю учасницею проєкту на Полтавщині. На даний час триває конкурс на посаду офіцера громади. Кандидати проходять тестування та готуються до співбесіди з поліцейською комісією, до складу якої ввійшов і голова громади.

Нагадаємо, населені пункти 24 громад Полтавщини обслуговують 36 офіцерів, які пройшли підготовку за спеціальною програмою та є універсальними фахівцями: виконують функції дільничного та ювенального інспектора, спеціаліста з контролю за обігом зброї, патрульного поліцейського, експерта у сфері безпекових питань, дізнавача, а також (за необхідності) готові надати домедичну допомогу. Наразі у співпраці з органами влади та місцевого самоврядування створено 27 поліцейських станцій з необхідною для виконання правоохоронних функцій матеріально-технічною базою.

Довідково. Конкурсний набір на поліцейського офіцера Скороходівської громади триває з 18 травня по 4 червня 2013 року. Також відкрито конкурс на поліцейського офіцера Лубенської міської тергромади.

Офіцером громади може стати поліцейський, який має 1,5 року безперервного стажу роботи (без врахування навчання у закладах вищої освіти та первинної професійної підготовки). Спробувати свої сили можуть не тільки дільничні офіцери, але й патрульні, працівники управління охорони, оперативники, слідчі та інші поліцейські. Анкету на участь у проєкті “Поліцейський офіцер громади” можна заповнити ТУТ


Відділ комунікації поліції в Полтавській області




Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux