Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Полтавщині поліцейські на тренінгу удосконалювали навички застосування норм адміністративного законодавства
Опубліковано 18 серпня 2023 року о 17:19

На базі управління патрульної поліції Полтавської області Департаменту патрульної поліції 18 серпня відбувся тренінг для інспекторів з адміністративної практики. Головною метою заходу є підвищення кваліфікації поліцейських секторів адмінпрактики, набуття ними знань, умінь та навичок, необхідних для якісного виконання службових обов’язків. 

У робочій нараді взяли участь начальник управління превентивної діяльності поліції Полтавщини Роман Ніколаєнко, заступник начальника управління превентивної діяльності ГУНП Богдан Мелешко та начальниця відділу адміністративної практики Управління патрульної поліції в Полтавській області Альбіна Ткаченко.

У процесі спілкування фахівці з адміністративної практики Управління патрульної поліції ділилися набутим досвідом зі своїми колегами з райуправлінь, райвідділів, відділів, відділень та секторів, які працюють у містах та селах Полтавщини.

Роман Ніколаєнко, начальник управління превентивної діяльності поліції Полтавщини, розповів: «Сьогодні ми в Управлінні патрульної поліції провели тренінг з категорією поліцейських, які займаються адміністративною практикою. Заняття проводились з метою поглибленого вивчення останніх змін у законодавстві України у сфері оформлення адміністративних матеріалів. Під час тренінгу ми довели учасникам заходу основні законодавчі новели, які повинен знати кожен поліцейський служби превенції».

Заступник начальника управління превентивної діяльності ГУНП області Богдан Мелешко, поінформував:

«З метою реалізації в суспільстві принципу безвідворотності покарання за вчинені правопорушення, інспектори з адміністративної практики територіальних підрозділів Головуправління області, спільно із колегами з Управління патрульної поліції узгодили механізм комунікації між службами та судами, а також напрацювали алгоритм якісного складання адміністративних протоколів і постанов на порушників адміністративного законодавства, з урахуванням останніх законодавчих змін».

Начальниця відділу адміністративної практики Управління патрульної поліції в Полтавській області Альбіна Ткаченко, зазначила: «Наша спільна мета полягає в тому, щоби максимально зменшити аварійність на дорогах Полтавщини та вжити вичерпних заходів, аби забезпечити дотримання Правил дорожнього руху та вимог адміністративного законодавства кожним громадянином. Саме такий підхід сприятиме належній безпеці на дорогах і вулицях області та значно зменшить кількість травмованих і загиблих у ДТП людей».

Відділ комунікації поліції Полтавщини


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux