Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Полтавщині поліція посилила заходи безпеки в обласному центрі у темну пору доби
Опубліковано 09 листопада 2022 року о 09:32

Поліцейські Полтавщини спільно з громадськими формуваннями у складі мобільних та піших груп посилено патрулюють вулиці обласного центру та населених пунктів Полтавської громади. Мета заходів – посилення охорони публічного порядку та безпеки громадян в темний час доби. 

Роман Ніколаєнко, начальник управління превентивної діяльності поліції Полтавщини, повідомив: «У зв’язку зі зменшенням освітленості вулиць міста та населених пунктів, поліція збільшує щільність нарядів під час нічних патрулювань. Щодня формуються мобільні групи та піші патрулі, до складу яких увійшли поліцейські Полтавського районного управління, патрульної поліції, спецпризначенці батальйону поліції особливого призначення ГУНП Полтавщини та добровольчі формування територіальних громад. Тільки за чотири дні нічних патрулювань лише в Полтаві перевірили понад 1200 підозрілих осіб та склали понад 130 адміністративних протоколів стосовно правопорушників. Найбільше складено протоколів за розпивання алкогольних напоїв у заборонених законом місцях та за появу у громадських місцях у п'яному вигляді (ст. 178 КУпАП). 

Під час патрулювання поліцейські також звертають увагу громадян та дітей на необхідність використання у темну пору доби світловідбивних елементів на одязі задля уникнення травмувань у дорожньо-транспортних пригодах. 

Шановні мешканці та гості Полтавщини!

Поліція області продовжує працювати в посиленому режимі 24/7 заради безпеки та спокою в громадах. Закликаємо вас із розумінням ставитися до роботи правоохоронців, максимально сприяти у виявленні та припиненні правопорушень, суворо дотримуватися встановлених обмежень на період воєнного часу, не порушувати комендантську годину, не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, завжди мати при собі документи, що засвідчують особу, а також неухильно виконувати рекомендації та вказівки представників Сил оборони. Дякуємо за розуміння!

Принагідно нагадуємо, що у випадку виникнення надзвичайних чи підозрілих ситуацій потрібно одразу повідомляти на спецлінію «102», а також на створені додаткові канали для звернень до поліції у застосунку чат-бот Телеграм: @Police102Poltava та месенджер Фейсбук Поліція Полтавської області.


Відділ комунікації поліції Полтавщини 

(За інформацією Полтавського районного управління поліції)




Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux