Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Полтавщині поліція встановлює обставини двох ДТП, в яких травмовано двоє людей
Опубліковано 15 листопада 2022 року о 11:44

За минулу добу на автодорогах Полтавщини сталися дві дорожньо-транспортні пригоди, в яких травмовано двох людей. Поліція з’ясовує обставини та причини ДТП. 

Дорожньо-транспортна пригода сталася 13 листопада, близько 23-ї години, по вулиці Пирятинське шосе в селі Тарасівка Гребінківської тергромади Лубенського району Полтавщини.  

За попередньою інформацією слідства, водій автомобіля «BMW», 1996 року народження, допустив наїзд на 48-річного пішохода. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди пішохід з тілесними ушкодженнями доставлений до Лубенської лікарні інтенсивного лікування.  

За даним фактом слідчими поліції Гребінківщини, за процесуального керівництва Пирятинського відділу Лубенської окружної прокуратури, внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.   

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася 14 листопада, близько 21-ї години, на 190 кілометрі автодороги Київ-Харків-Довжанський, поблизу села Пишне, Лубенської тергромади. 

За інформацією слідства, легковий автомобіль «ВАЗ», під керуванням водія, 1975 року народження, зіткнувся із автомобілем «Volkswagen Multivan», під керуванням 35-річного водія. 

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля «ВАЗ» отримав тілесні ушкодження та доставлений до місцевої лікарні. Попередньо встановлено, що водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. 

За фактом дорожньо-транспортної пригоди вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. 

Наразі поліція з’ясовує всі обставини та причини дорожньо-транспортних пригод.

Відділ комунікації поліції Полтавської області

(За інформацією Лубенського райвідділу поліції)



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux