Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Полтавщині правоохоронці обговорили механізм упровадження цифрового радіозв’язку в системі МВС
Опубліковано 21 грудня 2022 року о 17:39

На Полтавщині відбувся спільний форум працівників Національної поліції України та Державної служби з надзвичайних ситуацій щодо впровадження сучасної системи цифрового радіозв’язку задля якісної комунікації між центральними органами виконавчої влади структури МВС в умовах воєнного стану.

 У заході взяли участь: начальник обласного управління поліції Полтавщини Євген Рогачов, заступник начальника Департаменту інформаційно-аналітичної підтримки Національної поліції України Сергій Магдій, головний фахівець управління оповіщення, телекомунікацій та інформаційних технологій ДСНС України Сергій Алексєєв, а також представники поліції та ДСНС Донецької, Дніпропетровської, Запорізької, Луганської, Миколаївської, Одеської, Сумської, Херсонської, Харківської та Чернігівської областей.  

Головна мета зустрічі – налагодити ефективну комунікацію між центральними органами виконавчої влади структури МВС задля надання якісних послуг населенню, виконання функціоналу поліцейських та рятувальників в умовах воєнного стану, а також якісного та ефективного виконання завдань, визначених керівництвом Сил оборони України. 

Упродовж форуму учасники обмінялися передовим досвідом щодо запровадження цифрового радіозв’язку на території обслуговування, узгодили механізм взаємодії з працівниками ДСНС та обговорили шляхи удосконалення роботи цифрового зв’язку. 

Євген Рогачов, начальник обласного Главку поліції Полтавщини, зазначив: «Радіозв’язок у сьогоднішніх умовах – це один із найважливіших інструментів, необхідних  для оперативного управління підрозділами й особовим складом під час несення служби на деокупованих територіях, а також при відсутності електроживлення в населених пунктах країни через ворожі обстріли об’єктів цивільної та критичної інфраструктури. Завдяки впровадженим новітнім технологіям  правоохоронні відомства значно підвищують якість та ефективність реагування на заяви й повідомлення громадян, швидко захищаючи й допомагаючи тим, хто цього потребує. Це ще один прогресивний крок задля створення належного безпекового середовища в українських громадах».

У свою чергу, заступник начальника Департаменту інформаційно-аналітичної підтримки Національної поліції України, Сергій Магдій повідомив: «Станом на 23 лютого підрозділи Національні поліції були забезпечені цифровим зв’язком приблизно на 6% від потреби. На даний момент цей показник становить близько 70%. І ми рухаємося далі. Адже розуміємо необхідність розвиватись та будувати. Наша мета сьогодні – поділитися досвідом, налагодити якісну комунікацію і рухатися вперед до перемоги».  



Відділ комунікації поліції в Полтавській області




Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux