Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На розширеній нараді Головного управління Національної поліції в Полтавській області поліцейські підбили підсумки роботи за результатами 2017 року
Опубліковано 02 лютого 2018 року о 11:42

Колегія пройшла під головуванням начальника поліції Полтавщини Андрія Замахіна.


На початку наради полковник поліції вручив підлеглим відзнаки та заохочення. За зразкове виконання посадових обов’язків, особисту ініціативу, самовідданість, високий професіоналізм та наполегливість, а також за підсумками роботи за 2017 рік, 12 поліцейських отримали Відзнаки ГУНП, 14 – нагороджені «Знаком пошани» , 9 – отримали грамоти ГУНП.  


На нараді проаналізували роботу територіальних підрозділів поліції області та галузевих служб за 12 місяців.
У вступному слові Андрій Замахін довів до особового складу вимоги та пріоритети керівництва, які були озвучені на розширеній колегії МВС України. Наголосив на пріоритетних напрямках роботи, а саме - швидке і якісне реагування на повідомлення та забезпечення безпеки громадян, профілактика та розкриття тяжких та особливо тяжких злочинів (вбивств, розбоїв, грабежів, нанесення тяжких тілесних ушкоджень, квартирних крадіжок), протидія наркозлочинності, гральному бізнесу, незаконній вирубці лісонасаджень, незаконному видобуванню корисних копалин, протидія корупції й хабарництву. 

Повідомив, що головним критерієм оцінки роботи поліції є рівень довіри населення. Для зміцнення партнерських відносини із громадськістю необхідно вивчати проблеми місцевих мешканців, проводити зустрічі, особисті прийоми, взаємодіяти із громадою та органами місцевого самоврядування. 


Головний поліцейський області вкотре акцентував увагу особового складу на безумовному дотриманні дисципліни і законності, а також дотримання заходів безпеки як під час несення служби, так і у повсякденному житті.
- Попереджаю кожного керівника, що ви несете особисту відповідальність не лише за організацію роботи ввіреного підрозділу, але і за дотримання особовим складом дисципліни, - наголосив Андрій Замахін.

Керівник поліції Полтавщини вкотре наголосив увагу на удосконаленні навчання особового складу, у тому числі із залученням фахівців тренінгового центру, з метою підвищення професійного рівня та якісного надання послуг населенню. 

Відділ комунікації поліції Полтавщини
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux