Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На відеоселекторній нараді керівництвом поліції Полтавщини озвучені пріоритетні напрями діяльності
Опубліковано 07 серпня 2018 року о 17:49

Сьогодні, під час проведення відеоселекторної наради у Головному управління Національної поліції в Полтавській області, керівництвом поліції області були визначені основні пріоритети у діяльності поліції регіону. 

Тимчасово виконуючий обов’язки начальника поліції Полтавської області Олександр Бєлянський озвучив вимоги, поставлені керівництвом МВС та Національної поліції України. 

Підполковник поліції націлив особовий склад на:
- посилення превентивної роботи з метою попередження аварійності на дорогах;
- співпрацю з міграційною службою та вживання заходів щодо виявлення осіб, які порушують законодавство про статус іноземців в Україні;
- виявлення та вилучення із незаконного обігу зброї та вибухівки задля попередження скоєння злочинів з її застосуванням;
- вживання комплексу заходів спільно із представниками влади та органами місцевого самоврядування щодо виявлення і припинення правопорушень, пов’язаних із розкраданням деревини та незаконним видобутком корисних копалин. Олександр Бєлянський наголосив, що одним із головних пріоритетних напрямків у діяльності поліції залишаються протидія організованій злочинності, наркозлочинності та торгівлі людьми.

На нараді виступила заступник директора Полтавського НДЕКЦ МВС України Олена Сахненко – завідувач відділу криміналістичних видів досліджень.


На нараду поліції області також було запрошено заступника директора Полтавського НДЕКЦ МВС України - завідувача відділу криміналістичних видів досліджень Олену Сахненко. Керівництво НДЕКЦ  надали свої рекомендації щодо підвищення якості та оперативності проведення досліджень речових доказів у кримінальних провадженнях, які надсилаються до фахівців науково-дослідного центру. 

Олена Володимирівна окреслила чіткий механізм взаємодії відомств у відповідності до вимог діючого законодавства та відомчих інструкцій.

Нагадаємо, що напередодні у поліції Полтавщини обговорили механізм протидії незаконному видобуванню корисних копалин загальнодержавного значення.

Відділ комунікації поліції 
Полтавської області 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux